Annonce
Håndbold

Desværre - en alt for let kamp for Rækker Mølle Håndbolds herrer

Rækker Mølle Håndbolds Christian Jespersen scorede syv mål på syv forsøg. Det er i følge Rækker Mølles egne statistikker seks år siden, det sidst er sket. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Normalt vil man være glad for en sejr på 39-25. Det var Rækker Mølle Håndbolds træner Rasmus Hansen bare ikke. Han ville hellere have været presset for at blive testet inden topkampen mod Grindsted på torsdag.

Rækker Mølle: Rækker Mølle Håndbolds herrer fortsætter med at vise skræmmende styrke.

Oven på den klare sejr over Skjern 2 i forrige runde blev der fulgt op fredag aften hjemme med en sejr på hele 39-25 over SGI Esbjerg 2.

- Desværre en let sejr. Vi ville meget hellere have været matchet hårdt. Vi ville gerne have været presset, så vi kunne se, hvor vi har vore mangler. For nu står vi med to lette kampe i træk, inden vi på torsdag spiller topopgør hjemme mod Grindsted, der lige som os har maksimumpoint, fortalte Rækker Mølles træner Rasmus Hansen.

Rækker Mølle startede ikke vildt godt, så Esbjerg var med til 9-9.

- Så kom vi op i gear. Ved pausen førte vi 18-13. I pausen fik vi en snak om, at vi lige skulle skrue lidt op. Vi kom ud med et bedre udtryk, og vi trak hurtigt stort fra. Lige som mod Skjern var det en solid defensiv, der gav gode muligheder for at løbe kontra. Esbjerg kunne slet ikke hænge på, så det hele kom til at ligne kampen mod Skjern. Det var der ikke så meget ved. Ikke i vores situation i hvert fald, sagde Rasmus Hansen.

2. division herrer

Rækker Mølle Håndbold-SGI Esbjerg 2 39-25

Målscorere Rækker Mølle: Tobias Simonsen 8, Christian Jespersen 7 (på syv forsøg og det er første gang i seks år), Mathias Skræddergaard 6 (2), Simon Madsen 4, Hans Chr. Fangel 3, Nicklas Hammer 3, Lasse Kirkeby 3, Christian Hedall 2, Mathias Hejsel 2 og Mathias Hedegaard 1 (1). Straffekast: Rækker Mølle 3 (3 mål), Esbjerg 0. Udvisninger: Rækker Mølle to, Esbjerg tre.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Der går fisk i den på den gode måde

Det kan godt være, at fiskerierhvervet ikke er helt, som det har været. En tur forbi havnen i Hvide Sande viser selvfølgelig, at der ikke ligger så mange RI-kuttere ved kajen længere, og den udvikling er der sandsynligvis ikke meget at gøre ved. Til gengæld er der masser af gang i den på kajen rundt omkring havnebassinet. I den forgangne uge har der her i Dagbladet været to gode eksempler på, at det ikke er så tosset endda. For et år siden købte selskabet Amanda Seafood Hvide Sande-virksomheden Knud Søndergaard Fiskeeksport. Siden købet har der højest været 25 ansatte på fabrikken, men nu har Amanda Seafood meldt ud, at der bliver brug for det dobbelte antal, fordi der på Tungevej skal fremstilles fisk til en af landets største dagligvarekæder. Selv om de fisk, der skal bearbejdes, nok ikke vil blive landet i Hvide Sande alle sammen, er det altså noget af en god nyhed, at der pludselig bliver 25 nye arbejdspladser på havnen. Som om det ikke var nok, har Vestfisk, der også holder til på Tungevej - og ja, navnet kommer fra fisken tunge - meldt ud, at der skal skrues op for salget af frisk fisk på nettet. Webshoppen har fået nyt navn, der klinger bedre og skal være med til at lokke flere kunder indenfor. Selv om indehaverne et par gange har overvejet at lukke for netbutikken, er der nu plus på bundlinjen, og med Hvide Sande-fiskeskipper Verner Møller til at levere råvarerne fra kutteren RI468 Juli-Ane, er der i hvert fald sikkerhed for, at det er fisk leveret af lokale, der bliver solgt. Når udgangspunktet med den nye hjemmeside også er at give kunden en fornemmelse af at stå på kajen og handle fisk, og målet er at blive danskernes foretrukne fiskehandler, ser det ud til, at folkene bag friskfangetfisk.dk mener det alvorligt. Det kan godt være, at de to nævnte eksempler ikke får fiskerierhvervet tilbage til en havn, hvor kutterne lå tæt for at få plads ved kajen, men mindre kan også gøre det. I hvert fald ser det ud til, at der i det små er gået fisk i den på den gode måde.

Ringkøbing For abonnenter

Lærere om overgangen fra modtageklasse til dansk klasse: - Det er barskt, men de glæder sig altid

Annonce