Annonce
Håndbold

Desværre - en alt for let kamp for Rækker Mølle Håndbolds herrer

Rækker Mølle Håndbolds Christian Jespersen scorede syv mål på syv forsøg. Det er i følge Rækker Mølles egne statistikker seks år siden, det sidst er sket. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Normalt vil man være glad for en sejr på 39-25. Det var Rækker Mølle Håndbolds træner Rasmus Hansen bare ikke. Han ville hellere have været presset for at blive testet inden topkampen mod Grindsted på torsdag.

Rækker Mølle: Rækker Mølle Håndbolds herrer fortsætter med at vise skræmmende styrke.

Oven på den klare sejr over Skjern 2 i forrige runde blev der fulgt op fredag aften hjemme med en sejr på hele 39-25 over SGI Esbjerg 2.

- Desværre en let sejr. Vi ville meget hellere have været matchet hårdt. Vi ville gerne have været presset, så vi kunne se, hvor vi har vore mangler. For nu står vi med to lette kampe i træk, inden vi på torsdag spiller topopgør hjemme mod Grindsted, der lige som os har maksimumpoint, fortalte Rækker Mølles træner Rasmus Hansen.

Rækker Mølle startede ikke vildt godt, så Esbjerg var med til 9-9.

- Så kom vi op i gear. Ved pausen førte vi 18-13. I pausen fik vi en snak om, at vi lige skulle skrue lidt op. Vi kom ud med et bedre udtryk, og vi trak hurtigt stort fra. Lige som mod Skjern var det en solid defensiv, der gav gode muligheder for at løbe kontra. Esbjerg kunne slet ikke hænge på, så det hele kom til at ligne kampen mod Skjern. Det var der ikke så meget ved. Ikke i vores situation i hvert fald, sagde Rasmus Hansen.

2. division herrer

Rækker Mølle Håndbold-SGI Esbjerg 2 39-25

Målscorere Rækker Mølle: Tobias Simonsen 8, Christian Jespersen 7 (på syv forsøg og det er første gang i seks år), Mathias Skræddergaard 6 (2), Simon Madsen 4, Hans Chr. Fangel 3, Nicklas Hammer 3, Lasse Kirkeby 3, Christian Hedall 2, Mathias Hejsel 2 og Mathias Hedegaard 1 (1). Straffekast: Rækker Mølle 3 (3 mål), Esbjerg 0. Udvisninger: Rækker Mølle to, Esbjerg tre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Vognmand venter på retningslinjer: Hvis studenterne skal holde en meters afstand kan det ikke lade sig gøre

Annonce