Navne

Destinationschef: Det er på tide, at jeg ser det land, som er en del af mig

Destinationsmanager i Holmsland Klit Turistforening, Lei Iben Raunow Andersen, vil gerne tage en udenbys gæst med til Ringkøbing, Hvide Sande og Søndervig. Arkivfoto: Jørgen Kirk

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG, hvor der er fokus på max afslapning, så jeg er klar til ugen, der kommer.

En typisk søndag vil være, at der ikke er noget vækkeur, der ringer. Hyggelig morgenmad med familien, en lang gåtur, og hvis alt går vel, et besøg i Loop. At have klaret oprydning, vasketøj og rengøring er et must for at danne rammerne omkring afslapning, og derefter er der dømt sofatid med en god bog.

Jeg har fået en del bøger i julegave, så jeg har til mange gode søndage endnu. Den næste bog, der ligger klar, er Camilla Läckbergs "Heksen", som jeg startede på nytårsdag. Jeg er lige blevet færdig med Lars Keplers "Lazarus" og har Hjorth Rosenfeldts "En højere retfærdighed" liggende - samt en del bøger af Paullina Simons, så jeg er dækket ind for en periode.

Aftensmaden vil være en simreret, og der vil også være plads til at netflixe et par afsnit af enten "Suits" eller "Blacklist".

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, SÅ VIL JEG HELT KLART VISE VEDKOMMENDE Ringkøbing, Søndervig og Hvide Sande. Jeg bor jo i Ringkøbing, men er opvokset i Hvide Sande, så at fremvise de steder er også at vise en del af mig.

Vi skulle starte med en gåtur langs fjorden ned forbi havnen og så retur op gennem byen - og derefter en tur til Søndervig for at se Vesterhavet og så slutte af i Hvide Sande med et lækkert måltid. På vejen hjem ville der selvfølgelig være et pitstop ved Lyngvig Fyr.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE VAR fredag 21. december i forbindelse med juleafslutning på min datters efterskole, Blåkilde Efterskole. Det var en smuk oplevelse, der sluttede af med, at alle eleverne sang i et stort kor.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET VÆRE "Despacito" eller "La Cintura". Jeg kan ikke teksten på nogle af dem, men jeg elsker sådan nogle spanske sange. Når jeg hører dem, så tror jeg, at jeg både kan danse og synge - og vigtigst af alt: De sange gør mig i utroligt godt humør!

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, SÅ VIL JEG tage til Thailand. Jeg er adopteret fra Thailand, men jeg har aldrig besøgt landet. Folk har tit spurgt mig, om jeg ikke skulle være med i "Sporløs", men det har jeg ikke haft interesse i.

Jeg ville heller ikke tage til Thailand for at opsøge mine aner, men for at se det land, som jeg stammer fra. Jeg har i mange år ikke haft lyst, men nu er jeg kommet til et punkt i mit liv, hvor jeg selv føler, at det er på tide, at jeg ser det land, som er en del af mig.

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE Jussi Adler-Olsen. Han emmer af intellekt og humor, så jeg er sikker på, at det ville blive en god middag med en masse at tale om og med gode grin.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL en ikke alt for travl uge arbejdsmæssigt, hvilket giver tid til at gense nogle gode veninder fra da, jeg arbejdede på Arla. Det er alt for længe siden, jeg senest så dem, men jeg ved, at det bliver en fantastisk sjov aften.

Og ugen sluttes af med årets første julefrokost med det slæng, som jeg har gået med siden 7. klasse. Det kan kun blive en konge-aften, og efter den aften så er der ingen tvivl om, at både lørdag og søndag bliver som en typisk god søndag for mig.

Jeg er adopteret fra Thailand, men jeg har aldrig besøgt landet. Folk har tit spurgt mig, om jeg ikke skulle være med i "Sporløs", men det har jeg ikke haft interesse i

Lei Iben Raunow Andersen, destinationsmanager, Holmsland Klit Turistforening

Lei Iben Raunow Andersen

ALDER: 44 årPRIVAT: Har en kæreste og er mor til tre børn på 15, 16 og 19 år

PROFESSION: Destinationsmanager og tilflytterguide i Holmsland Klit Turistforening

HJEMBY: Ringkøbing

0/0
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

Marie Bertelsen fylder 105 år i højt humør

Annonce
Navne

20-årig kioskejer: Jeg er stolt af mig selv

Navne For abonnenter

Orla Villekjær vil dyrke Kierkegaard endnu mere

Navne

Ugens tre jubilarer hos Velux

Tophistorier

Navne For abonnenter

Det er altså imponerende: 50 år i den hvide kittel

Navne

Nye gourmetslagtere

Navne

Leidesdorff og Lund åbner afdeling i Skjern

Portræt For abonnenter

Efter et par måneder som sognepræst: - Det er sjovest, når der er nogle, der vil skabe kirkeliv med en

Navne For abonnenter

Kommunens ældste indbygger fylder 105 år - fest med fem generationer

Navne

Nye produktionsledere