Annonce
Kultur

Destination Vesterhavet vil gerne promovere pride over for turisterne

Liv Thøger-Aldahl synes, en pride i Vestjylland er en god ide, der kan være et aktiv for turister. Foto: Leif Møller, ProVarde
Arrangementet skal dog bero på, at frivillige og virksomheder får det op at køre - men så vil turismesamarbejdet gerne hjælpe med at trække gæster til.

RINGKØBING-SKJERN: Når regnbueparaden Pride i Vest indtager Ringkøbing-Skjern senest i sommeren 2021, så vil arrangørerne også gerne have turisterne med under de farverige faner.

Formand for Pride i Vest, Emil Sloth Sig, håber derfor, at vestkystens turismesamarbejde Destination Vesterhavet vil bakke op om arrangementet - og det vil man gerne, lyder det fra turistdirektør Liv Thøger-Aldahl.

- Jeg synes, Pride Vest er en rigtig god ide, og Destination Vesterhavet vil gerne hjælpe med at markedsføre eventen på linje med andre events i destinationen, siger hun.

Annonce

Skal være borgerdrevet

Liv Thøger-Aldahl siger dog samtidig, at det ikke bliver Destination Vesterhavet, der kommer til at stå for arrangementer i forhold til priden:

- Det skal være borgerne, foreningerne, kulturinstitutioner og virksomhederne, der får det op at køre - så kommer turisterne, og så fortæller vi om det til gæsterne, fortæller hun.

Turismedirektøren kommer fra en stilling hos Dansk Industri, der har hovedsæde ved Rådhuspladsen i København, hvor Danmarks største pride holdes. Hun har haft førsteparket til at overvære festlighederne og ser derfor frem til, at vestkysten får sin egen pendant til LGBT+-paraden.

- Det er fantastisk at se i København, når alle folk, kulturinstitutioner og virksomheder er pakket ind i striber og farver. Det kunne da være fantastisk at få det til Ringkøbing-Skjern. Der skal selvfølgelig meget til, før det bliver reason-to-go for turisterne, men det kan blive et aktiv sammen med de mange andre oplevelser og festivaler, der er her i Destination Vesterhavet, siger Liv Thøger-Aldahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce