Annonce
Hvide Sande

Designtyve tilstod fire indbrud: Politiet har kun fundet tre

Politiet ved, at der står et sommerhus i Søndervig, som har haft indbrud. De ved blot ikke hvor. Foto: Michael Bager

SØNDERVIG: To mænd på 23 og 29 år blev natten til tirsdag anholdt, da politiet tog dem på fersk gerning med varevognen fyldt med stjålne designmøbler fra Søndervig-området.

Mændene, der kommer fra Syddjurs og Horsens, tilstod delvist, at de havde begået fire, måske fem indbrud. Men indtil videre har politiet kun fået anmeldelser fra tre sommerhusejere, der mangler møbler og lamper.

- Vi har fået anmeldelser fra Lodbergsvej, Sletten og Nordsøvej, så vi mangler en endnu, fortæller Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Annonce

Tjek sommerhuset

Det er uvist, om der måske står et femte sommerhus, som er blevet brudt op af de to mænd, der var i besiddelse af en detaljeret adresseliste, hvor der stod hvilke designmøbler, der kunne hentes i de enkelte sommerhuse.

De to mænd blev varetægtsfængslet i fire uger. Skulle man være sommerhusejer i Søndervig-området og have designmøbler, vil det derfor være en god ide at lægge vejen forbi. Opdager man, at der har været ubudne gæster, kan man kontakte politiet på tlf. 114.

Annonce
Sport For abonnenter

Plus og minus til lokale fodboldhold: RIFs andethold overrasker med sejr over tophold, forventet sejr til Spjald og nederlag til to serie 3-mandskaber

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce