Annonce
Ringkøbing

Der var ellers udsolgt: Sinatra-show udskudt i et år

Frank Sinatra døde i 1998, men sange som ’New York, New York’, ’Strangers in the night’ og ’My way’ lever fortsat i bedste velgående - takket være blandt andre Thomas Lilleøre, der er hyret til et show i Ringkøbing. Pressefoto: TT Booking
Et udsolgt Frank Sinatra-show skulle have fyldt Vesterhavs Hallen i Ringkøbing lørdag 18. april, men coronakrisen har rykket ved planerne.
Annonce

Ringkøbing: Der var lagt op til, at klassiske sange som 'My way,' 'New York, New York,' og 'Strangers in the night' lørdag 18. april skulle fylde Vesterhavs Hallen i Ringkøbing, men på grund af coronakrisen har det været nødvendigt at udskyde et stort Frank Sinatra-show.

- Det bliver i stedet lørdag 17. april 2021. Og med den samme opsætning, siger Jens Hebroe, der - sammen med Per Astrup - har støbt kuglerne til en underholdende aften med fokus på den afdøde amerikaners sangskat.

Det var sidstnævnte, der kom med et forslag om at lancere et pompøst Sinatra-show, hvor sangeren og entertaineren Thomas Lilleøre har Randers Big Band i ryggen.

Idéen gav så megen genlyd, at de 450 billetter til oplevelsen i Vesterhavs Hallen var solgt, inden der for alvor blev slået på tromme for arrangementet.

- Hvis folk er forhindret i at gøre brug af deres billet til april næste år, kan de naturligvis få deres penge tilbage, tilføjer Jens Hebroe.

Annonce

Med i 'Scenen er din'

Om årsagen til den lange udskydelse siger Jens Hebroe, at det først og fremmest hænger sammen med, at Thomas Lilleøre har en stram kalender.

Den 36-årige entertainer fra Esbjerg poppede i 2006 op på tv, da han deltog i programmet 'Scenen er din,' og siden har Thomas Lilleøre skabt sig lidt af en karriere som crooner med udgangspunkt i Frank Sinatras sangskat.

Med i billetprisen på 400 kroner, når det swinger i april næste år i Vesterhavs Hallen, er en tre-retters menu og gæsteoptræden ved sangeren Andrea Oehlenschlæger.

Overskuddet fra showet går ubeskåret til fodboldklubben Ringkøbing IF, der til gengæld stiller med en stab af frivillige hjælpere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Så er det helt sikkert: Akutklinikken genåbner på mandag

Annonce