Sport

Der skulle bare ske noget nyt for Emma Friberg

Med en redningsprocent på 47 var Emma Friberg lige ved at sikre EH Aalborg begge point mod sin tidligere klub. Arkivfoto Jørgen kirk

Den tidligere Ringkøbing-målvogter Emma Friberg trives i sin nye klub EH Aalborg, og efter en flot kamp i målet var hun ked af, at Aalborg ikke fik begge point.

Aalborg: Med en redningsprocent på 47 satte den tidligere Ringkøbing-målvogter Emma Friberg sit tydelige og meget fine præg på bundkampen i Aalborg.

- Ja det gik meget godt. Men lige nu er jeg mest skuffet. Vi skulle jo have haft to point i dag. Med føring på tre mål kort før tid skal det give en sejr, fortalte Emma Friberg omgivet af tidligere holdkammerater.

Det var en følelsesmæssig speciel dag for svenske Emma Friberg.

- Jeg blev både rørt og glad for at se pigerne og nogle af tilskuerne. De tog sig jo meget af mig i mine første år i Danmark, og det vil jeg aldrig glemme dem for, sagde Emma Friberg.

Han skiftede til EH Aalborg før denne sæson.

- Der skulle bare ske noget nyt i mit liv. Det var jo ikke fordi, der var noget, jeg var utilfreds med i Ringkøbing. Slet ikke. Jeg havde bare brug for at prøve noget nyt. Og jeg er meget glad for skiftet. Jeg er begyndt at læse til grafisk designer, og det hele kører bare, fortalte Emma Friberg.

Hun kan let finde en forskel på Ringkøbing Håndbold og EH Aalborg.

- I Ringkøbing er det familiært og trygt og dejligt i en lille klub. Her er det en traditionsklub, som på alle måder er større. Der er en rigtig stor ungdomsafdeling, hvor fra vi kan hente gode spillere op for at træne med os. Der er et større pres på os her. Men jeg tror, det kan blive godt på sigt. I hvert fald hvis vi fortsætter den udvikling, vi er i gang med. Men jeg savner da pigerne i Ringkøbing, sagde Emma Friberg.

Aalborg lå til at vinde kampen stort set hele vejen. Og det lignede virkelig en sejr, da Emma Friberg ved 23-21 reddede kontraløb fra Henriette Hansen.

- Jeg ville gerne have haft to point, men sådan gik det ikke. Ringkøbing spillede smart. Deres forsvar stressede os, og så spillede de kloge angreb. Vi havde bolden de sidste omkring 45 sekunder, men vi fik ikke skabt en chance. Det var ærgerligt, for alle point bliver vigtige i den her sæson, sagde Emma Friberg.

0/0
Ringkøbing IF

Matchvinder med sin første scoring for Ringkøbing IF

Håndbold

Rækker Mølle Håndbold tættere på 1. division

Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Tophistorier

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard var en forstærkning

Ringkøbing IF

Sen scoring vendte frustration til begejstring for Ringkøbing IF

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden