Annonce
Vestjylland

Der kommer ingen kammermusikfestival på Nørre Vosborg i år

I år er der ingen klassisk sommermusikfestival på Nørre Vosborg. Arkivfoto
Selvom forsamlings-antallet hæves her først i juni, er det ikke muligt at afvikle årets kammermusikfestival på Nørre Vosborg med Ensemble MidtVest. I stedet giver ensemblet små koncerter på HEART i Herning.
Annonce

Vestjylland: 17 gange har der nu været afholdt sommerfestival på Nørre Vosborg.

Men Covid-19 har sørget for, at 2020 ikke bliver den 18. gang, at Ensemble MidtVest gennemfører den årlige kammermusikfestival på Nørre Vosborg.

I stedet har ensemblet valgt at afvikle udvalgte koncertaktiviteter på hjemmebane i Herning for et begrænset antal publikummer fra den 26. til den 28. juni. Sammen med HEART-Herning Museum of Contemporary Art inviterer Ensemble MidtVest derfor indenfor til tre dage med kammermusik, kunst og madoplevelser på kunstmuseet i Birk.

Sommerfestivalen på HEART byder på koncerter med Trio Con Brio Copenhagen og Ensemble MidtVest fredag og lørdag aften, en formiddag med yogakoncert i det fri samt en sæsonafslutningskoncert søndag eftermiddag.

- Vi har tilpasset koncertprogrammerne således, at koncerterne er kortere, at der er færre musikere på scenen ad gangen, og at koncerterne afvikles uden pause. Derudover opfordrer vi publikum til at holde afstand og komme i god tid, således ensemblets medarbejdere har tid til at anvise pladser i koncertsalen, siger ensemblechef Klara Bernat. Der er et begrænset antal billetter, da man overholder myndighedernes retningslinjer for aktiviteter for siddende publikum, og derfor kun sælger billetter til hvert andet sæde i salen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce