Tarm

Der kommer ingen handicapparkering ved apotek

Det ærger Louise Grysbæk, at kommunen ikke vil etablere handicapparkering foran apoteket i Tarm. -Til gengæld må folk gerne lave en kantstensparkering, siger hun. Arkivfoto.

Tarm: Apoteker Louise Grysbæk har accepteret, at der ikke kommer til at blive etableret en parkeringsplads for handicappet udenfor det nye apotek i Tarm.

- Man må vælge sine kampe, og jeg kan ikke se, at jeg kan gøre mere ved det, siger hun.

Hun havde ellers sendt en forespørgsel til kommunen, hvor hun spurgte, om det ikke var muligt for kørestolsbrugere at få nemmere adgang til apoteket via parkering lige ude foran døren.

- Jeg har fået et meget klart nej fra kommunen. De mener ikke, at der er forsvarligt i forhold til trafiksikkerheden. Jeg havde håbet, at man kunne have taget noget fra det brede fortov, men det har de afvist. Kommunen har argumenteret for grundigt til, at jeg kan komme videre med det, siger hun og fortsætter:

- Kommunen har sagt, at hvis det overhovedet bliver til noget, så bliver det på den anden side af vejen, men jeg kan ikke se, at det hjælper mine kunder særlig meget, siger hun.

Kommunen har dog fundet en alternativ løsning på Louise Grysbæks problem, selv om det ikke giver kørestolsbrugere og andre handicappede fortrinsret:

- De har oplyst mig om, at det er helt lovligt at lave en kantstensparkering ude foran. Så når jeg hører min kunder snakke om det, så sørger jeg for at sige til dem, at kommunen siger, at en kantstensparkering er helt lovlig, siger apotekeren.

0/0
Tarm

Sådan var Lina, Lene og Tina

Tarm

Stort billedgalleri: 350 sang med Lars Løkke og Kristian Jensen

Tarm

På udflugt med Seniorgården i Tarm

112

Knallerist drønede ind i helleanlæg

Tarm For abonnenter

I kirkegårdens stille ro er der godt at bo

Kultur

Kulturhus nåede målet med lokal pengejagt: Send penge, så vi kan begynde på millionbyggeri

112

Mand havde røget hash før han kørte bil

Tarm

Statsminister trak fuldt hus til højskolesang og afslørede hvorfor valgkampen er så lang

Tarm

Handel gik i vasken: Hoven Plejehjem bliver alligevel ikke bosted for udviklingshæmmede