Annonce
Ringkøbing

Der er bid i Kvamms hugorm: Generator sælger masser af billetter

Med Simon Kvamm i front gæster bandet Hugorm 29. oktober spillestedet Generator i Ringkøbing. Pressefoto: Hugorm
Annonce

Ringkøbing: Der er godt gang i billetsalget på Generator, der er i den grad er vågnet fra dvalen efter flere måneders nedlukning på grund af coronakrisen.

- Vi har solgt omkring 500 billetter de seneste godt tre uger, og det er meget, meget usædvanligt, siger lederen af spillestedet i Ringkøbing, Anton Bjerg, i en pressemeddelelse.

Ifølge Anton Bjerg er der flere forklaringer på det gode billetsalg:

- Folk har været lukket inde i månedsvis og brænder efter at komme ud og få nogle gode oplevelser. Her ud over spiller programmet selvfølgelig også ind. Det er lykkedes os at strikke et bredt program sammen således, at vi rammer alle aldersgrupper. Og så har vi skruet op for og ændret måden, hvorpå vi markedsfører vores arrangementer. Samlet set er de tre faktorer årsagen.

Anton Bjerg glæder sig over, at flere koncerter allerede er udsolgt - det gælder blandt andre navne som Annika Aakjær og Tørfisk:

- Her ud over er der run på billetterne til Hugorm med Simon Kvamm i front, Rasmus Brohave, Thomas Eje, Carl Emil Pedersen, Marie Frank og Rikke Thomsen. De øvrige koncerter sælger også over forventning årstiden taget i betragtning, siger Anton Bjerg.

Generators efterårsprogram starter 24. august med en udendørskoncert på Generators tag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Se fotos fra optagelse af tv-serie: Skuespillere klædt på til havnefest i 30 graders varme

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce