x
Annonce
Ringkøbing

Der bliver tryk på: Billetsalget til Dickow-koncert åbner klokken 12

Ved koncerten i Ringkøbing kommer Anders Agger til at indtage en rolle som vært og toastmaster. På billedet her er den vestjyske dokumentarjournalist på besøg hjemme hos Tina Dickow, der er bosat på Island med ægtemand og tre børn. Foto: DR
Der er givetvis udsigt til fuldt hus, når sanger og sangskriver Tina Dickow torsdag 2. april optræder i Vesterhavs Hallen i Ringkøbing.

Ringkøbing: - Folk har kimet os ned ... vi er nærmest blevet bestormet.

Sådan siger Lars Bræmer, sponsor- og eventchef i fodboldklubben Ringkøbing IF, der tidligere på ugen meldte ud, at klubben har formået at indgå en koncertaftale med Tina Dickow: 2. april optræder den internationale sangstjerne i Vesterhavs Hallen i Ringkøbing.

Siden er der kommet helt styr på billetsalget, der sker i et tæt samarbejde med Hotel Fjordgården. Lars Bræmer forventer, at der bliver tryk på, når billetterne bliver frigivet torsdag klokken 12:

- Vi tror på, at der bliver udsolgt, og at folk lynhurtigt går ud og køber deres billetter.

Fodboldklubbens eventchef glæder sig over parløbet med hotellet, der har tilbudt en løsning, hvor der ikke bliver pålagt gebyr. Det betyder, at billetprisen kan holdes nede på 375 kroner:

- Det er vi taknemmelige for. Og vi er glade for, at Fjordgården vil hjælpe os med håndteringen via hotellets eget billetsystem, tilføjer Lars Bræmer.

Annonce

Jeg vil tro, hun kommer til at spille 15-16 sange.

Anders Agger, Ringkøbing IF

Plads til historier

Kontakten til 42-årige Tina Dickow er skabt via Anders Agger, der er medlem af bestyrelsen i Ringkøbing IF. Under koncerten i Vesterhavs Hallen vil den lokale dokumentarjournalist indtage en rolle som vært og toastmaster, som Tina Dickow kan spille bold op ad i sine fortællinger om musikken og livet.

Konceptet 2. april kommer således til at minde en del om det, der blev lanceret i januar sidste år, hvor Anders Agger og Poul Krebs for fuldt hus bød på 'Historie-time' i de samme omgivelser ved fjorden.

- Vi forventer, at der bliver stopfyldt. Jeg har fået henvendelser fra virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der er klar til at købe 50 billetter, siger Lars Bræmer.

Der bliver plads til omkring 700 gæster i hallen, hvor dørene til den tid åbner klokken 18.30, og en time senere træder Tina Dickow så frem i rampelyset:

- Jeg vil tro, hun kommer til at spille 15-16 sange, siger Anders Agger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Stemmer fra coronalandet: Såvejr, savn og mangel på svar

Leder For abonnenter

De hjælper bare for at hjælpe: Det er Danmark, når vi er bedst

Vi har jo oplevet anmeldere, der er kommet galt afsted ved at mene noget om bøger, de ikke har læst, og om koncerter, de ikke har hørt. Derfor denne varedeklaration: TV2’s ”Danmark står sammen” blev først sendt efter, at denne avis gik i trykken. Alligevel siger vi: Hvor var det godt. Det handlede nemlig om Danmark, når det er bedst, og om de danskere, der er bedst. Dem, der uden kold kalkule gør noget for deres medborgere. Vi har dem også til hverdag. Hundredtusindvis af frivillige i foreninger og socialt arbejde, men nu popper endnu flere op. Allermest selvfølgelig vores helte i sundhedssektoren suppleret af de tusinder af pensionerede læger og sygeplejersker, der sammen med medicinstuderende melder sig til tjeneste. De, der bringer mad til isolerede. Skolelæreren fra Varde, der kører rundt og hilser på sine elever. De, der arrangerer fællessang i baggårdene. Alle de, som på utallige måder hjælper bare for at hjælpe. Det er ikke bare godt. Det er også rørende, fordi det rammer lige i hjertet af det fællesskab, der trives i bedste velgående trods mange forfaldsmyter om, at vi lever i egoistiske tider. Og det er bare mere bevægende, når nogen gør og opnår noget sammen, end når det sker hver for sig. Vi kender det også fra sport. Det er enestående, når Viktor Axelsen og Mads Pedersen bliver verdensmestre med ketsjer og på cykel, men det giver ikke rigtigt en klump i halsen og fugt i øjenkrogen. Det gør det derimod, når vores håndboldmænd går amok i glæde over at være blevet verdensmestre, eller for den sags skyld, når et hold fodbolddrenge skriger glæden ud over at have vundet deres kreds i den laveste række. Fordi de hver især har gjort deres yderste for at vinde noget sammen. Sådan er det i hvert fald for denne skribent. Formentlig har mange andre det på samme måde. Det rører hjertet, når vi gør noget sammen og for hinanden. Derfor var det et fremragende program, TV2 sendte i aftes om et Danmark, der står sammen.

Annonce