Annonce
Rejser

Denne vinter: Oplev lysfestivalen Lumagica lyse flere byer op

I 2021 har Lumagica forskellige lysfestivaler på forskellige lokationer i Danmark. PR-foto Lumagica
Aabenraa, Odense, Ringsted og Slagelse får i år alle fornøjelsen af lysfestivalen Lumagica, der havde sin debut sidste år i Ringsted. Til hver by hører et tema: Spooky Lumi Nights, Frozen Kingdom, Enchanted Winter Forest og Christmas Wonderland.

Lysfestivalen Lumagica afviklede for første gang en lysfestival i november og december sidste år i Ringsted Lystanlæg med temaet Enchanted Winter Forest. Lysfestivalen blev gæstet af mere end 55.000 gæster henover 23 åbningsdage.

I år gentager festivalen succesen, men med tre ekstra byer. Udover Ringsted er det Odense, Slagelse og Aabenraa. Hver lokation får sit eget tema. Derfor vil det også være muligt at købe en samlet billet til flere af lysfestivalerne.

- Vi er glade for, at danskerne har taget rigtig godt imod os. Den begejstring, der var for vores lysfestival sidste år, var meget overvældende. Vi er et erfarent team, der elsker at udvikle idéer og designe nye parker, og vi er derfor taknemmelige over at kunne afvikle hele fire lysfestivaler i år, udtaler marketingschef Nadja S. Kalnæs i en pressemedelelse.

Annonce

Lysfestival i fire byer

I Slagelse er lysfestivalens tema Spooky Lumi Nights, som blev afholdt mellem 8. og 31. oktober i Jernbanegården. Under temaet kan de besøgende se frem til mystik, Frankenstein og græskar, der bliver vakt til live.

I Aabenraa på Brundlund Slot er temaet Frozen Kingdom, som byder på en isdronning og hendes rige, hvor isfolk og andre eventyrlige figurer gemmer sig i det frosne vinterlandskab. “Frozen Kingdom” bliver afholdt mellem 5. november og 30. december.

Lysfestivalen Lumagica

Lumagica er en visuel og nyskabende festival, der byder på et interaktivt kunstnerisk lysunivers, hvor de besøgende bliver ført gennem særlige rum og scener.

Fra 0 til to år er adgang gratis. Fra tre til 12 år koster det en børnebillet til 75 kroner, og fra 13 år og opefter koster entré en voksenbillet til 165 kroner.

Lumagica planlægger flere lysfestivaler i februar 2022.

Læs mere på www.lumagica.dk 

Fra Spooky Lumi Nights. PR-foto: Lumagica

I Odense i Kongens Have kan besøgende gå på opdagelse i Enchanted Winter Forest. Tematikken dækker over en fortryllet skov, hvor man kan møde store lysende dyr og opleve lysshows. Lysfestivalen varer fra 12. november til 19. december.

Med temaet Christmas Wonderland bliver julen for alvor ringet ind i Ringsted Lystanlæg med Nordpolen, en slikskov og julemandens værksted. Lysfestivalen finder sted mellem 19. november og 23. december.

Annonce

Verdensomspændende organisation

Lumagica er en international organisation med navnet MK Event, og Danmark er en del af de 12 lande, der skaber lysfestivaler. Det er planen at afholde 23 lysfestivaler rundt omkring i hele verden i år. Det tal forventes af blive fordoblet i 2022. I Danmark indtager lysfestivalen fire forskellige byer.

- Vi glæder os meget til at skabe vores unikke udendørs lysfestivaler med forskellige temaer og designs. Vi ser frem til at invitere vores gæster ind i en magisk park, hvor alt er gennemtænkt, specialdesignet og unikt for lige netop dén park, udtaler marketingschef Nadja S. Kalnæs i en pressemedelelse.

Lystog. PR-foto: Lumagica
Fra Enchanted Winter Forest. PR-foto: Lumagica

Bag lysfestivalerne i Danmark står MK Illumination, der er en søstervirksomhed til den store organisation. Teamet bag lysfestivalen har været på en to-årig rejse rundt i verden for at indsamle viden og inspiration. Lumagica ansatte deres første medarbejdere i sommeren 2020. Teamet er en blanding af kreative unge og erfarne med forskellige baggrunde inden for blandt andet oplevelsesdesign, eventafvikling og marketing.

Annonce
Hvide Sande For abonnenter

PFOS-sagen: Forsyningsdirektør overrasket over giftstof i Atlantic Sapphire-vandet

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Nye græsgange: Skjern Håndbold skal sælge tidligere anfører Bjarte Myrhols produkt

Navne For abonnenter

En advarsel fra kroppen gjorde udfaldet: Kirkegårdsleder i Ringkøbing takker af efter 48 år

Skjern

Lokal fagforenings-krig fortsætter: Lauge Bonde slæbes i Arbejdsretten

Hvide Sande

Lalandia rydder op efter blæsevejr: - Plastik og  byggeaffald kan komme alle steder fra, men vi tager hånd om det

Hård kritik af besparelser i Rigspolitiet: - Det giver flere ulykker og dræbte

Skjern For abonnenter

Farmor var kogekone i Sædding Forsamlingshus, og far har drevet flere restauranter: Mads Bøndergaard har altid vidst, han skulle være kok

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Leder

Dagbladet mener: Mere end svært at se logikken i lukningen af akutklinikken

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Sport

Pyt med landskamp på tv: 100 tilskuere valgte at se håndbold live i Rækker Mølle

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Erhvervsnavne: Nyt gulvfirma, nyt transportfirma og seks andre nye selskaber

Ringkøbing-Skjern

Se, om du er med på listen: Her er de 50 mest populære navne i kommunen

Annonce