Annonce
Læserbrev

Demotiverende: En fejl at lægge gebyr på genbrugsbutikker

Annonce

Læserbrev: Opfølgning på læserbrev i lørdagsavisen om opkrævning af genbrugsgebyr for velgørende organisationer i vores kommune.

Jeg er fuldstændig enig i Søren Andersens betragtninger, og stemte derfor også imod at indføre genbrugsgebyret for frivillige, velgørende organisationer.

I kommunen ønsker vi at øge genbruget og at bakke op om frivilligt arbejde og frivillighed. Vores genbrugsbutikker og for eksempel spejderes loppemarkeder modtager aflagte effekter fra private husholdninger. Ved at sælge en stor del videre, er de med til at nedbringe mængden af affald på vores genbrugspladser. Det vil kommunen nu straffe dem for ved at pålægge dem et genbrugsgebyr.

Efter min mening er det et unødvendigt gebyr, som virker demotiverende for vores frivillige. Det er vel at mærke kun seks politikere, der har effektueret den beslutning. Måske er der så meget politik i denne sag, at den bør tages op i byrådet.

Jeg håber, at nogle af mine kollegaer i byrådet er på samme linje som mig, og vil være med til at tage initiativ til, at vi kan rette op på fejlen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce