Annonce
Hvide Sande

Møgbeskidt toilet ved iscafé er nu rengjort og låst af

Dette syn mødte Lars Egelund fra Ringkøbing, da han i søndags dristede sig ind på et offentligt toilet i klitterne for enden af Badevej i Søndervig. Foto: Lars Egelund
Lars Egelund fik sig en lidt ubehagelig oplevelse, da han i søndags dristede sig ind på et offentligt toilet i Søndervig. Kommunen har nu sørget for, at der er gjort rent og låst af for vinteren.

Søndervig: - Det kan også hurtigt komme til at se klamt ud, da der desværre er mange, der smider rundt med papir og skider på brættet. Har selv set det i forbindelse med mit job.

Sådan lyder det i en kommentar på Facebook fra en Bo Larsen, der har læst Dagbladets historie om mangelfuld rengøring på et offentligt toilet i klitterne ved Søndervig.

Tidligere på ugen fik avisen historien serveret af Lars Egelund, der i søndags - vel selvsyn - konstaterede, at der ikke var blevet gjort rent på toilettet i to uger. På baggrund af artiklen med tilhørende fotos skriver Anni Christiansen i en kommentar på Facebook:

- Hold da op, det ser da ulækkert ud. Bare fordi, det er et toilet, behøver man vel ikke svine det til, føj for den. Gad nok vide, om de personer, som sviner toilettet til, også gør det hjemme ved dem selv.

På det sociale medie skriver Knud Erik Sørensen, at det ligner et toilet i Skanderborg, mens Mike Ottzen slår til lyd for, at 'Lars (Egelund, red.) bør rengøre det selv, hvis han er så utilfreds.'

Annonce

Nu er der gjort rent

Opgaven med at holde rent i det offentlige toilethus for enden af Badevej i Søndervig er udliciteret til Angelina Kosar, der driver iscaféen 'Angelinas' lige ved siden. På grund af lavsæson har hun midlertidigt lukket, og ved en fejl havde kommunen kun fået aflåst herre- og dametoilettet; men ikke døren ind til handicaptoilettet.

Ifølge Angelina Kosar gør hun og medarbejderne i caféen rent på toiletterne flere gange om dagen i højsæsonen, og på Facebook modtager hun da også ros for indsatsen:

- Angelina Kosar har gjort de toiletter mere rent end nogen andre nogensinde. Jeg har endda påpeget det over for hende en enkelt gang - at man kunne se, der var skrubbet og skuret. At der så ikke er låst ordentligt af, kan man ikke bebrejde hende, skriver Lillian Green Jørgensen i en kommentar.

Heine Jensen finder det 'utroligt, at der ikke er mere svinet':

- Synes, offentlige toiletter tit ser sådan ud inden for et døgn, skriver han på Facebook.

Ole Juul Thomassen, der er afdelingsleder i Ejendomscentret ved Ringkøbing-Skjern Kommune, oplyser, at handicaptoilettet i klitterne nu er rengjort - og aflåst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Det kontantløse samfund: Corona-krisen kan skubbe mønter og sedler i graven

Annonce