Annonce
Vestjylland

Dele-dele medarbejder: "Blæksprutte" skal ansættes tre steder

På havnen i Thorsminde leder havnechef Lisette Sønderby nu efter den nye medarbejder, som hun skal dele med den lokale indkøbsforening og det lokale varmeværk. Arkivfoto: Morten Stricker
I Thorsminde skal man nu deles om en medarbejder.
Annonce

Thorsminde: Mellem jul og nytår lagde Thorsminde Havn et jobopslag ud. Det er der i sig selv ikke noget unormalt i - udover at en lille havn nu bliver et ansigt rigere.

Særligt er det dog, at medarbejderen, som skal varetage opgaver indenfor blandt andet administration, ikke blot vil blive ansat af havnen - men af et samarbejde mellem Thorsminde Varmeværk, Thorsminde Indkøbsforening og Thorsminde Havn. De tre skal nemlig deles om lønudgifterne - og dermed arbejdstimerne for den ansatte, som man nu leder efter.

- Vi har ikke som havn mulighed for ansættelse af en fuldtids medarbejder, og det samme gør sig gældende ved både indkøbsforening og varmeværket. Men i form af et samarbejde kan vi gøre det, siger havnechef Lisette Sønderby.

Den nye medarbejder vil have sin faste arbejdsplads på Thorsminde Havnekontor, og vil derfra - alt afhængig hvad der er mest praktisk i forhold til arbejdsopgaverne - være hos Indkøbsforening og Varmeværk, fortæller havnechefen.

Endnu har de tre virksomheder ikke fundet den "blæksprutte", der kan løse opgaven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce