Annonce
Sport

Dejbjerg Golf Klub har fundet årets klubmestre

Jan Levin, Holger Haunstrup, Pia R. Sørensen, Michael Christensen, Annette Tannebæk og Per B. Lundby fra Trehøje Golfklub. Privatfoto

Golf: Trehøje Golfklub vandt landsfinalen i Regionsgolf i gruppe C for golfspillere over handicap 18,5.

C-holdet, med Holger Haunstrup fra Videbæk som holdkaptajn, vandt i weekenden sikkert 7-4 over Hørsholm i landsfinalen der foregik i Ribe.

I foråret vandt holdet gruppespillet i gruppe C og kvalificerede sig dermed til slutspillet. Her banede sikre sejre over Holstebro, Blaavandshuk og Juelsminde vejen til landsdelsfinalen, som Trehøje vandt med 9-2 over Århus.

På holdet spillede Jan Levin, Holger Haunstrup, Pia R. Sørensen, Michael Christensen, Annette Tannebæk og Per B. Lundby.

Golf: Dejbjerg Golf Klub afviklede klubmesterskab i weekenden. Ikke over to dage som normalt, for banen var lukket lørdag på grund af de store mængder regn op mod weekenden, så der blev kun spillet søndag.

I alt var 38 spillere mødt op for at dyste om det prestigefyldte klubmesterskab, 8 damer og 30 herrer.

Der blev spillet 18 hullers slagspil. Der blev dystet om æren af at være allerbedste spiller ”Overall winner” med færrest antal slag brutto, altså uden hensyntagen til handicap. Overall winner på herresiden blev Peder Bro Iversen med i alt 77 slag brutto. Overall winner på damesiden blev Birgit Lørup med i alt 93 slag brutto.

Herudover blev der spillet om at blive bruttovinder i forskellige aldersklasser. Bruttovinderne blev: Junior drenge: Kristian Svinth Dideriksen, herrer: Andreas Green Hindø, midage damer: Heidi Bro Iversen, midage herrer: Peder Bro Iversen, senior damer: Karin Nyhave Nüchel, senior herrer: Leif Simonsen, veteran damer: Birgit Lørup, veteran herrer: Mads Astrup, superveteran damer: Sine Marie Holm og superveteran herrer: Kaj Gynthe Nielsen.

Dejbjerg Golf Klubs klubmestre. Privatfoto
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Fælles opråb fra fire rektorer: Elever arbejder alt for meget

Annonce