Annonce
Danmark

Debat: Velkommen forår!

Forår og kærlighed følges ad. Det er, som om kærligheden og omsorgen vokser i disse svære tider. Man går hånd i hånd og passer på hinanden og sin næste. Kærligheden er grundlag for livet, så den skal plejes og passes. Nyd den, mens du kan! Tekst og foto: Hans Jørgen Buchberg

Debat: Jeg sidder forelsket og kikker på dig og tænker, at du betyder alting for mig. Du skygger for solen og gi’r mig et smil og sender mig et fingerkys - en dag i april.

Jeg sidder og tænker, at du er så sød og ta’r dig i hånden, den er kølig og blød. Jeg sender et digt med min gamle mobil, et digt der si’r, jeg elsker dig - en dag i april.

Jeg sidder og mindes en sommer så skøn, du kom mig i møde - du var solbrændt og køn. Mon Amor har ledt dig på vej med sin pil? Det sidder jeg og tænker på - en dag i april.

Annonce


Jeg sidder og maler et smukt maleri og gemmer det varsomt i mit livs galleri.

Fra debatindlægget


Jeg sidder og maler et smukt maleri og gemmer det varsomt i mit livs galleri. Jeg nikker tilfreds, du har klasse og stil. Du sidder der så underskøn - en dag i april.

Jeg sidder i solen med den, jeg ka’ li’ og mærker hengivenhed og glød indeni. Jeg møder dit kærlige blik og dit smil og kysser dig på munden - på en dag i april.

En dag er det slut, så er livet forbi, men det er der ikke noget underligt i. Så maler vi sammen et nyt maleri et digt om evig kærlighed - en dag i april.

Annonce
Annonce
Hvide Sande

'Hvide Sande' har stadig førstepladsen i danskernes tv-hjerter - og er nu kommet med i eksklusiv klub

Annonce