Annonce
Debat

De ville jorde Rasmus Paludan - men tabte

Debat: Hvor er det rigtigt, dét Kim Harlev skriver 9. maj om "de fortrinsberettigede med de rigtige meninger" i Opinion.

10. maj skoser Steen J. Agger fra Tranbjerg advokat Paludan for at have overfaldet Mimi Jakobsen.

Det var hende, der skabte den pinlige oplevelse for seerne og DR. Mimi overfaldt Paludan med et ordvalg, der skulle klistre ham til en ond tid med nazismen - fuldstændigt uhørt og klart krænkende til en injuriesag, hvorfor Paludan gav igen ved sammenligningen med Hitler og nazisvin!

Både Mimi Jakobsen og Henrik Qvortrup - begge fallerede på hver deres måde - snakkede om en beskidt og ondt valgkamp - noget de selv lagde for med deres ubehagelige sprogbrug – godt hjulpet af DR. Inkvisitionen er indført i DR.

Desuden faldt de to mandlige ordstyrere helt ud af rollen og overfaldt Paludan aggressivt og meget kritisabelt, hvor de skulle være objektive.

Og som om det ikke var nok, overfaldt Qvortrup også Paludan og sammenlignede ham med Trump og mindre begavede – alt var helt klart planlagt fra DR’s side ved at invitere dem.

Paludan skulle jordes, men det var DR og de firenævnte, der tabte – det var for groft og uanstændigt! At Paludan vil få stemmer på DR’s manipuleren med folk, er der nok ikke tvivl om.

BT og Ekstrabladet fulgte løgnen op med store overskrifter: Chokerende øjeblik: Paludan kalder Mimi Jakobsen "nazisvin" på TV. De glemte typisk Paludans svar: "Tak for sidst, Mimi"!

Efterfølgende forsøgte Mimi Jakobsen at anmelde Paludan for injurier, men det fik hun ikke noget ud af - hun skabte situationen og er ikke sagesløs!

Erik Dagø
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce