Annonce
Debat

De ville jorde Rasmus Paludan - men tabte

Debat: Hvor er det rigtigt, dét Kim Harlev skriver 9. maj om "de fortrinsberettigede med de rigtige meninger" i Opinion.

10. maj skoser Steen J. Agger fra Tranbjerg advokat Paludan for at have overfaldet Mimi Jakobsen.

Det var hende, der skabte den pinlige oplevelse for seerne og DR. Mimi overfaldt Paludan med et ordvalg, der skulle klistre ham til en ond tid med nazismen - fuldstændigt uhørt og klart krænkende til en injuriesag, hvorfor Paludan gav igen ved sammenligningen med Hitler og nazisvin!

Både Mimi Jakobsen og Henrik Qvortrup - begge fallerede på hver deres måde - snakkede om en beskidt og ondt valgkamp - noget de selv lagde for med deres ubehagelige sprogbrug – godt hjulpet af DR. Inkvisitionen er indført i DR.

Desuden faldt de to mandlige ordstyrere helt ud af rollen og overfaldt Paludan aggressivt og meget kritisabelt, hvor de skulle være objektive.

Og som om det ikke var nok, overfaldt Qvortrup også Paludan og sammenlignede ham med Trump og mindre begavede – alt var helt klart planlagt fra DR’s side ved at invitere dem.

Paludan skulle jordes, men det var DR og de firenævnte, der tabte – det var for groft og uanstændigt! At Paludan vil få stemmer på DR’s manipuleren med folk, er der nok ikke tvivl om.

BT og Ekstrabladet fulgte løgnen op med store overskrifter: Chokerende øjeblik: Paludan kalder Mimi Jakobsen "nazisvin" på TV. De glemte typisk Paludans svar: "Tak for sidst, Mimi"!

Efterfølgende forsøgte Mimi Jakobsen at anmelde Paludan for injurier, men det fik hun ikke noget ud af - hun skabte situationen og er ikke sagesløs!

Annonce
Erik Dagø
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Mellemstort kvægbrug er gået konkurs

Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Navne

Tjener fra Kommandobroen vinder legat

Annonce