Annonce
Læserbrev

De unge skal have et sted at hænge ud: Skaterpark i Tarm by

Annonce

Læserbrev: Det er ingen hemmelighed, at der er mange gode mennesker, som arbejder ihærdigt på den gamle station i Tarm. Det er meget prisværdigt og jeg håber virkelig, det kan blive et sted for vore børn og unge mennesker i Tarm og omegn. Jeg er helt sikker på, at hvis I spørger de unge, mangler de et sted at hænge ud med og uden opsyn, og i forlængelse af et sådant hus vil en skaterpark være helt fantastisk.

Vi har masser af foreningssport, men der er mange, som af forskellige grunde ikke er til foreningssport, så for dem vil det være et kæmpe hit at få Stationen som samlingssted og en Skaterpark at boltre sig på.

Vi har oplevet det i Lemvig Skaterpark, hvordan man hygger sig i alle aldersgrupper, og hvis man ikke selv er så modig så kan man som familie slå sig ned ved borde og bænke med frokosten og kaffen i hyggelige omgivelser. En sådan skaterpark kan jeg virkelig unde børn og unge mennesker i Tarm.

Skaterparken skal ligge et sted ”hvor ungerne kan ses”, der er jo ikke noget ved at være super dygtig, hvis ikke nogen kigger på.

Min eneste bekymring har været sikkerheden i forhold til skinnerne, men jeg er blevet oplyst om, at der kommer et hegn op, så området bliver mere sikker end i dag.

At etablere en skaterpark er ikke nogen gratis fornøjelse, så jeg vil håbe at Ringkøbing-Skjern Kommune sammen med fonde og private vil være behjælpelig med financieringen, så børnene i det sydlige område også kan være med.

For slet ikke at nævne alle de turister, der kommer til vore onsdagsmarkeder, så kan børnene sættes af i skaterparken mens de voksne handler for derefter at mødes til lidt mad eller en is.

Lad os nu stå sammen om endnu et projekt i Tarm. Vi har vist vi kan rigtig meget hvis vi står sammen.

Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Annonce