Sport

De tyske fans skabte en forrygende stemning

Skjern Håndbolds Ultras kunne slet ikke matche de mere end 300 Flensburg-tilhængere, der sang både før, under og efter kampen. (Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix 2018)

Flensburg-Handewitt har en fankultur, som viste sig fra sin bedste side i Skjern Bank Arena, hvor de hyldede både nuværende og tidligere helte.

Skjern: Skjern Håndbolds Jan Grebenc stod ved et reklameskilt med et stort smil i ansigtet, mens han kiggede over på de medrejsende tyske fans.

- Det er fantastisk. Sikke en stemning de har sørget for både før, under og efter kampen. Selv om vi har tabt, så kan man kun nyde sådan en opbakning, sagde Jan Grebenc.

Han havde fået det sidste kvarters tid på banen som venstre back, og det gav tre scoringer.

- Jeg er glad for at få chancen. Jeg skulle bare køre på, og det lykkedes meget godt. Vi havde fået det svært i anden halvleg, men vi forsøgte at blive ved, sagde Jan Grebenc, mens fansene sang videre.

Flensburg-tilhængerne hyldede både deres egne helte og de tidligere helte Thomas Mogensen og Anders Eggert. En time efter kampen var der stadig bud efter Anders Eggert fra flere sider, og som sædvanligt mødte den rutinerede fløjspiller alle med et stort smil.

- I Tyskland har de en fankultur. De er meget dedikerede. Vi har gode tilskuere, men det er ikke helt det samme. Forskellen ser vi i dag. Se bare hvor meget de larmer her et godt stykke tid efter kampen. Det er da en forrygende oplevelse at få, sagde Skjerns træner Ole Nørgaard.

Ole Nørgaard pegede også på en anden forskel.

- Når et hold fra toppen af Bundesligaen får en føring, så holder de bare fast i den. Så er de simpelthen for gode. Hvis man ikke yder på toppen i samtlige 60 minutter, så går det galt. Så snart vi viste svaghedstegn, og det gjorde vi ved at gå ned i kvalitet i anden halvleg, så bliver vi straffet, sagde Ole Nørgaard.

Han kaldte det lærerigt.

- Vi er presset maksimalt i Champions League. I den danske liga kan man nogen gange spille dårligt og så måske vinde alligevel. Det kan man ikke her. Her er det hårdt hver eneste gang, og det tærer på kræfterne, sagde Ole Nørgaard.

0/0
Danmark

Video: Se den fulde statsminister-duel mellem Mette Frederiksen og Lars Løkke

Fodbold

90 hold tilmeldt stævne: Fodboldbaner bliver til campingplads

Ringkøbing Håndbold

Vigtig aftale: Ringkøbing henter målvogter i Makedonien

Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Skjern Håndbold For abonnenter

Se jubelbillederne fra Skjerns storsejr

Fodbold

Til Superliga-fans og andet godtfolk: Seks ændringer af fodboldreglerne

Sport

Tidligere Superliga-målmand på gæstevisit i Kloster

Fodbold For abonnenter

Offsidereglen bruger de ikke, men tredje halvleg hitter: Grønbjerg har fået fodboldfeber

Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke