Ringkøbing

De skal redde Rock i Ringkøbing: Gammel kending, klassisk rapper og rockband

Johnny Madsen har tre gange tidligere spillet på Rock i Ringkøbing, hvor han altid er et hit. I år vender han tilbage. Arkivfoto
Folkene bag Rock i Ringkøbing satser både på de unge og de midaldrende i det netop offentliggjorte musikprogram, der byder på en gensyn med Johnny Madsen og et velkommen til L.O.C. og The Minds of 99.

Ringkøbing: På rekordtid er det både lykkes at afværge en konkurs og booke de musikalske navne, der skal redde Rock i Ringkøbing.

Nu er programmet blevet offentliggjort.

- Det er en ny start for arrangementet, og det er lykkedes at få lavet et utrolig godt program, som vi i bestyrelsen er meget stolte af, lyder det fra rockformand Jens Hebroe, der er meget tilfreds med, at der både er noget for de unge og de midaldrende.

På den store scene bliver festen lørdag 6. juli åbnet med et eller flere lokale bands, som endnu ikke er fundet.

Den lokale musik bliver efterfulgt af Karl William, der blev kendt i den brede offentlighed efter sin medvirken i tv-programmet "Toppen af Poppen".

Herefter følger Djämes Braun, der er kendt for hits som "Fugle" og "Kvinder og kanoner", inden den gamle kending af Rock i Ringkøbing, Johnny Madsen, vender tilbage til den vestjyske scene.

Aftenens hovednavn bliver rappere L.O.C., der giver meget få sommerkoncerter.

Endelig afslutter rockbandet The Minds of 99 festen - orkestret har blandt andet spillet på orange scene i Roskilde.

I de unges telt, som denne sommer får navnet Mokaï-scenen, åbner med den kendte Youtuber Albert Dyrlund, herefter følger Barcode Brothers, Faustix, Randers Cowboys & Johny Cola. Mens den populære DJ Kato lukker festen.

På ølscenen spiller Volf Duo, som efterhånden er blevet en fast institution på Rock i Ringkøbing, endnu en gang op til fest.

Der er barberet en million kroner af musikbudgettet. Sidste år bruge Rock i Ringkøbing 2,4 millioner, og i år bliver rockfesten afviklet for 1,4 millioner.

Det betyder, at der "kun" skal sælges 3500 billetter, for at arrangementet kan løbe rundt.

- Sidste år trak vi 4400 mennesker. Det håber vi meget på at kunne gøre igen. Det er afgørende, at vi kan lave et overskud efter alt det, vi har været igennem. Det er nu, folk skal vise, at de vil Rock i Ringkøbing, siger formand Jens Hebroe.

Selv om arrangørerne i år har kigget meget på økonomien, så bliver der plads til en udvidelse på madfronten. Hotdogs og burgere bliver suppleret af streetfood.

Desuden er det planen at erstatte en tre-retters teltmenu med tapasmadkurve, så de spisende gæster ikke længere behøver at forlade festpladsen for at få fyldt maven.

Billetsalget til denne sommers musikfest er netop skudt i gang.

0/0
Erhverv

Nu er Michael Rømer autoriseret osteopat

Ringkøbing

Bjarke Hansen: Fjorden skal i spil!

Ringkøbing

Fjordløbet runder Ringkøbing K

Ringkøbing

Manden bag formodet million-underslæb er død

Ringkøbing For abonnenter

Det koster Ringkøbing K

112

Bil trillede om på hovedet

Ringkøbing

Radikale inviterer på lokale egnsretter og politisk debat

Ringkøbing

Oscar i atletikkens top 10