Annonce
Skjern Håndbold

De levede i håbet, men: Hverken Skjern eller Ringkøbing får tilskuere til sæsonens sidste hjemmekampe

Anders Eggert hyldes for 200 kampe for Skjern Håndbold, når Skjern onsdag aften spiller hjemme mod Aalborg Håndbold. Men igen bliver det uden tilskuere, så Anders Eggert går glip af publikums store hyldest. Normalt ville der have været omkring 3200 tilskuere til en kamp i slutspillet mod de danske mestre. Arkivfoto: Søren Palmelund
I Skjern Håndbold og Ringkøbing Håndbold håbede de meget på, at ændrede cornarestriktioner fra torsdag ville gøre det muligt at lukke tilskuere ind til de to klubbers sidste kamp, men det bliver ikke aktuelt.

Ringkøbing/Skjern: Der var et lille håb i Skjern Håndbold og Ringkøbing Håndbold.

Et håb om, at det blev muligt at lukke sponsorer og tilskuere ind bare en enkelt gang i denne sæson.

Det håb svandt tirsdag morgen, hvor regeringens udspil viser, at håndbolden fortsat bliver uden tilskuere. I hvert fald frem til den 21. maj, hvor der kommer nye ændringer i restriktionerne.

Annonce

Normalt ville der være 3200 tilskuere

Skjern Håndbold spiller deres næste hjemmekamp onsdag mod Aalborg Håndbold.

- Havde det været under normale omstændigheder, havde vi sikkert haft 800 gæster til spisning og senere 3200 tilskuere i Skjern Bank Arena. Nu kommer der ingen. Onsdag markerer vi, at Anders Eggert har rundet 200 kampe for Skjern Håndbold. Eggert havde fortjent hyldest fra et stor publikum, men det får han ikke, fortæller Carsten Thygesen.

Han håbede, Skjern i det mindste fik lov at lukke tilskuere ind til den sidste kamp i slutspillet søndag den 16. maj hjemme mod Skanderborg. Den dag kårer klubben årets spiller. Nu håber Carsten Thygesen, at pokalturneringens Final 4 sidst i juni i Herning i det mindste bliver med tilskuere.

- Det kunne da være fantastisk, hvis vi til den tid kan lukke 6-7000 tilskuere ind med enten coronapas eller en frisk negativ test, siger Carsten Thygesen.

Han er ked af, at Skjern Håndbold ikke har kunnet servicere klubbens kunder.

- Sådan er det bare. Hvis jeg skal tage ja-hatten på, så vælger jeg at glæde mig over, at vi i efteråret kunne gøre noget for vore kunder, lige som jeg glæder mig over, at vi trods alt har fået lov til at træne og afvikle hele turneringen, siger Carsten Thygesen.

Annonce

Ingen tilskuere til pokalkamp den 12. maj

Ringkøbing Håndbold satsede meget på, at der var blevet lukket op for tilskuere efter torsdag.

- Den her melding gør ondt. Isoleret set for håndbolden er det her skidt og synd. For mig giver det ikke mening, at der kan sidde 600 personer til spisning inden en fodboldkamp, at folk kan gå i biografer og til boksestævne og meget mere, og så kan vi ikke få lov at lukke tilskuere ind, selv om vi opdeler i sektioner, spritter af, holder afstand og alt det der. Det hænger slet ikke sammen, siger Ringkøbing Håndbolds formand Lars Buhl.

Han havde dinnerpartner klar til pokalkampen onsdag i næste uge, lige som der var en plan for en masse praktiske ting omkring kampen.

- Vi ville så gerne have haft publikum ind for at lukke sæsonen festligt af. Nu kan vi ikke en gang livestreame fra kampen, fordi der samme aften spilles DM-semifinaler, fortæller Lars Buhl.

Hvis der som forventet bliver lukket mere op for tilskuere efter den 21. maj, så kunne Ringkøbing Håndbold og modstanderne fra Aarhus United måske bare have flyttet kampen til et senere tidspunkt.

- Nej det dur ikke. Omkring den 21. maj er der landsholdsuge. Aarhus United har andre planer efter den tid, så jeg tror ikke, vi flytter kampen. Jo måske frem til tirsdag den 11. maj, for så kan vi livestreame. Lige nu ved jeg intet. Der sker så meget, at det er svært at lave planer, siger en meget skuffet Lars Buhl.
-

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce