Tarm

De har taget kegler i 20 år: Nu kan du købe deres bowlingcenter - hvis du har 6,4 millioner

Niels Jørgen Jørgensen og hustruen Inger Lise har ejet bowlingcentret i Tarm i 20 år, men nu vil de gerne sælge. Foto: Jørgen Kirk

Bowlingcentrets ejere har begge rundet de 60 år, og nu vil de have mere tid til familien.

Tarm: En artikel om en juniorsølvvinder fra BK Tarm og en børnetegning med teksten "Til morfar".

Opslagstavlen ved siden af baren og køkkenet virker som en forvokset scrapbog, og så viser den også, hvad Niels Jørgen og Inger Lise Jørgensen gerne vil have mere tid til.

For sølvvinderen er deres yngste søn, og tegningen er fra et af de i alt syv børnebørn, som bedsteforældrene ikke ser helt så meget, som de gerne vil.

Ægteparret Niels Jørgen og Inger Lise Jørgensen har de sidste 20 år drevet bowlingcentret i Tarm.

Til at holde centret åbent seks dage om ugen er der ægteparret og så Niels Jørgens lillebror Vagn. Det levner ikke mange muligheder for smutture til familien, for den er spredt i Jylland.

- Det trækker allerhårdest i os at ville prøve at have noget frihed i weekenden. Vi havde i mange år sagt, at når vi blev 60 år, ville vi stoppe, siger Niels Jørgen Jørgensen.

Han runder 63 om et par uger, mens Inger Lise Jørgensen i april bliver 62, så nu er Tarm Bowling- og Fritidscenter og parrets lejlighed i bygningen sat til salg for 6.375.000 kroner.

Har købt tidligere behandlingshjem

Håber er, at centret bliver solgt i år. Fremtiden ligger nemlig allerede fast.

Sammen med Inger Lise Jørgensens fætter og hans hustru har de købt det tidligere behandlingshjem Landerupgård 15 kilometer nordøst for Kolding.

Planen lyder, at Niels Jørgen og Inger Lise Jørgensen skal koncentrere sig om at agere pedeller på stedet, der skal lejes ud.

Her skal de blandt andet holde styr på stedets eget vandværk og slå græsset på den omtrent 11 hektar store grund.

- Vi kan meget bedre tilrettelægge vores arbejde. Lige nu er det vores bookingmappe, der bestemmer, hvornår vi skal arbejde. Det er hovedsageligt i weekenderne, der er tryk på. Dernede behøver vi absolut ikke at slå græs i weekenden, med mindre det har regnet alle andre dagen i ugen, siger Niels Jørgen Jørgensen.

Farvel til Tarm

Allerede nu bruger parret mandagen på at holde styr på gården, når bowlingbanerne slumrer. Så med arbejde syv dage om ugen ser de frem til at prøve noget andet.

Det er nu ikke, fordi de ikke har været glade for at bo i Tarm. Inden de først skulle forpagte og dernæst købe bowlingcentret, havde bowlingparret fra Brørup nær Vejen ikke noget forhold til Tarm. Niels Jørgen havde aldrig været der.

- Det har været utroligt nemt at være tilflytter her i Tarm. Vi kender en masse mennesker herfra, men vi har ikke ret mange, vi dyrker som venner, for det har vi ikke tid til. Så de venner, vi har, er dem, der kommer her i bowlingcentret, siger Niels Jørgen Jørgensen.

December slog rekord

Mens bowlinghallen i Tarm har været ejet af Inger Lise og Niels Jørgen Jørgensen, er bowlinghallen i ROFI-Centret i Ringkøbing røget i renden, mens man i Skjern nu har skåret ned til fem baner for at gøre plads til en golfsimulator.

I Tarm mærker de også, at der er blevet længere mellem strikene. Økonomi har dog holdt sig fra at blive en umulig split, for i stedet sælger de mere mad til de gæster, der kommer for at spille eller at holde møde. Faktisk var december 2018 den bedste december hidtil.

- Det kører fornuftigt nok for os, men det er, fordi vi har restaurationsdelen. Man kan egentlig køre stedet her ligesom en kro, hvor man kommer ind for at bestille en fest, og så kan vi så bygge bowling oven på festen. Det er en god kombination, siger Niels Jørgen Jørgensen.

0/0
Tarm

Forfatterpar er klar med næste bind i vikingetrilogi

112

Ung mand stoppet påvirket og uden kørekort - vennen blev også sigtet

Tarm

Konfirmation i Hoven Kirke søndag d. 28. april klokken 11.00

112

Familiefar havde to kilo hash i skabet

112

Fritidshus lettet for mange dyre stole

Tarm

Lønborg Kirke

Tarm

Konfirmation i Tarm Kirke lørdag d. 27. april

112

Endnu en markbrand - politiet advarer igen mod tørke