Annonce
Ringkøbing-Skjern

De findes derude - de smarte, de farverige og de hjemmelavede? Send os et billede af DIT favorit-mundbind

Her er et fint eksempel på et hjemme-syet mundbind. Mon du har et, der er lige så pænt som Lauras? Så send et foto af det på mail redaktion@dbrs.dk. Foto: Mikael Sand
Bare kom i gang. Find din mobil eller dit kamera frem, tag et billede af dit favorit-mundbind. Send det til Dagbladets mail redaktion@dbrs.dk. Så kommer dit mundbind måske med i afstemningen om at blive Ringkøbing-Skjern Kommunes hotteste, smarteste og sejeste mundbind.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Nogen forbinder 1970'erne med det karakteristiske gule badge med "Nej til Atomkraft". Andre forbinder 1980'erne med sailor-skoene.

Hver periode - om det så er et år, et årti eller et århundrede - har vel altid haft en form for særligt kendetegn. Ofte har vi gjort brug af den form for kendetegn for at være med på moden eller være smart med de smarte.

Om et mundbind nogensinde kommer til at optræde på top 10-listen over hotte kendetegn i 2020'erne, er nok tvivlsomt.

Alligevel er der - i takt med, at vi alle sammen skal bruge mundbind i det offentlige rum - på en eller anden elegant og sjov måde ved at udvikle sig en form for trend eller mode omkring mundbind.

De første måneder var det udelukkende de - ja, særlig charmerende og farvestrålende er det altså ikke - lyseblå mundbind, der sad foran mund og næse. Men lige så stille dukker der heldigvis flere og flere forskellige typer mundbind op.

Nu er spørgsmålet, om vi vestjyder også er godt i gang med at komme med på mundbinds-moden.

Det kan du kære vestjyde være med til at opklare. Hvordan gør du så det? Ja, det er så nemt, at der faktisk ikke er nogen undskyldning for at springe over.

Du skal bare tage et billede af DIT helt eget favorit-mundbind og maile det til Dagbladets redaktion på følgende mail: redaktion@dbrs.dk.

Så vil vi på redaktionen med stor glæde samle de mange billeder og lægge dem ud her på vores hjemmeside. Her vil vi nemlig skrue en afstemning sammen og få fundet ud af, hvem der har Ringkøbing-Skjern Kommunes hotteste, smarteste og sejeste mundbind.

Så, sæt i gang - hellere nu end om tre timer. Vi sidder klar til at modtage billeder døgnet rundt.

Der er mange af den lyseblå udgave, men er de pæne? Ahhh, vel ikke helt vildt. Du har garanteret et mundbind, der er pænere. Er det rigtigt, så skynd dig og send et billede af dit favoritmundbind på mail redaktion@dbrs.dk. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Bankdirektør: Minusrente er den nye normal - få dig en snak med din bankrådgiver om, hvad du kan gøre ved det

Annonce