Hvide Sande

Dansker snupper VM-bronze i Hvide Sande

Sebastian Kornum har været hele følelsesregistret igennem i ugen. Han har svinget imellem en fjerde- og femteplads og endte altså som nummer tre. Foto : Brian Engblad/ilostawavein79.com

er var jubel, da surferen Sebastian Kornum fredag eftermiddag hentede bronze ved VM i Windsurf Slalom, der blev afviklet i Hvide Sande.

Hvide Sande: Den 26 årige dansker Sebastian Kornum har surfet godt ugen igennem i Hvide Sande og har været oppe imod et stærkt internationalt felt.

Alligevel lykkedes det Sebastian Kornum at vinde bronzen i den sidste runde af hele VM'et.

- Jamen det føles helt exceptionelt. Jeg starter dagen med at lægge nummer fem, og kan så komme forbi de to tyskere Gunnar Asmussen og Nicolas Prien, der lå henholdsvis nummer tre og fire. Pulsen er stadigvæk helt oppe og det føles rigtigt godt, siger Sebastian Kornum i en pressmeddelelse.

Sebastian Kornum har været hele følelsesregistret igennem i ugen. Han har svinget imellem en fjerde- og femteplads og endte altså som nummer tre.

- Det har været måske den hårdeste konkurrence i mit liv, fordi der har været hård vind og lave temperaturer. Rent fysisk kom vi på prøve, og derfor er det en fed følelse at stå her og have vundet bronze, siger Sebastian Kornum.

Han får dog ikke mulighed for at fejre bronzemedaljen, da han allerede i morgen skal surfe sidste stop på Den Danske Windsurf Tour (DM) i Ringkøbing.

Kroaten Enrico Marotti tog guldet, mens polakken Maciek Rutkowski tog sølvet.

misa

0/0
Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost

Kultur

Vores Smag: Bondegårdsæg med smag af vestkysten

Hvide Sande

Nyt spisested: Så er der tapas på tallerkenen

Tarm

Nyt biogasanlæg kan være på vej i Sdr. Vium

112

Vidner søges: Tre nødblus sendte helikopter i luften

Hvide Sande

Æggesafari, ravsafari og havnerundfart

112

Tørt græs og lyng brød i brand nær hus

112

Tagrender smeltede og vinduer sprang: Tre sommerhuse reddet i sidste sekund