Navne

Dansk Maskincenter A/S vil ud i markedet

Mogens Bredtoft. Pressefoto

Rimmerhus: Dansk Maskincenter A/S tilbyder at servicere landbrug i et stort geografisk område på både reservedele og service. Strukturudviklingen både i landbruget og i maskinhandlerbranchen er accelereret de seneste år, og vi mærker, at afstanden til kunderne længst væk er øget. Vi vil gøre vores ypperste for at være synlige både for og hos kunderne, og derfor har vi den 1. marts ansat Mogens Bredtoft, i en nyoprettet stilling som eftermarkedssælger, fortæller eftermarkedschef Flemming Madsen.

- Mogens bor i Aulum med sin hustru. Sammen har de tre voksne døtre, som er flyttet hjemmefra. Mogens´s opgave bliver, fortrinsvis at besøge landbrug i det geografiske område omkring Dansk Maskincenter her i Rimmerhus, og sammen med de enkelte kunder, at finde den bedste samarbejdsløsning på service og produkter, uddyber Flemming Madsen.

Mogens kommer fra en stilling som produktspecialist ved Kramp i Skjern og har således stor erfaring og viden omkring både reservedele og produkter, der anvendes i landbruget. Siden Mogens bor i Aulum, er han i det daglige knyttet til Dansk Maskincenters afdeling i Rimmerhus.

0/0
Navne

Gymnasierektor: Der har været for mange begravelser i de seneste par år

Navne For abonnenter

Han begyndte som elektriker: Nu er han friskoleleder

Navne

Ny ismand: Det kunne være underholdende at få en middagsaftale med Johnny Madsen

Navne

Generationsskifte: Jesper og Mads Skannerup køber stor del af Mil-tek

Navne For abonnenter

Efter 50 år har H.P. ikke fået nok af Opel-værkstedet

Navne For abonnenter

Jeg havde verdens bedste job, men at arbejde med frivillige er bedre

Portræt For abonnenter

Trommeslager, tandlæge og Tarms nye frontfigur: Som 50-årig anede han ikke, hvor byen lå