x
Annonce
Sport

Dansk golfspiller ender et stykke fra toppen i Australien

Aly Song/Reuters
Benjamin Poke sluttede syv slag under par i European Tour-turnering i Australien. 12 slag fra vinderen.

Den danske golfspiller Benjamin Poke sluttede stabilt i European Tour-turneringen ISPS Handa Vic Open i Australien, men han var ikke i nærheden af at true de bedste.

28-årige Poke gik fjerde runde i par og sluttede på en delt 22.-plads med en samlet score på syv slag under par. Det var 12 slag efter vinderen, australske Min Woo Lee.

Også andenpladsen gik til en australier i form af Ryan Fox, mens to australiere og en franskmand delte tredjepladsen.

Poke leverede fire birdies, to bogeys og en dobbeltbogey i den afsluttende runde og fik dermed rettet en anelse op på lørdagens runde, som han gik i to slag over par.

Danskeren er i gang med sin debutsæson på European Tour. Han sikrede sig sammen med landsmanden Rasmus Højgaard adgang til European Tour via kvalifikationsturneringen Q-School i november.

I USA klarede Sebastian Cappelen ikke cuttet efter tredje runde af PGA Tour-turneringen AT & T Pebble Beach Pro-Am i Californien.

Han gik sin dårligste runde i turneringen sent lørdag aften dansk tid og sluttede to slag over par. Canadieren Nick Taylor fører med et slag ned til amerikanske Phil Mickelson.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hold nu fast i den sunde fornuft

For mange af de, der har bevæget sig i sportsverdenen, erhvervslivet eller et helt tredje sted, er der noget, der aldrig bliver træls. Det er at komme ind i en god stime og være en del af et vinderhold. Succes avler som bekendt succes og giver samtidig en helt god fornemmelse i maven. Derfor er succes altid godt at have med, når der skal arbejdes videre mod nye mål. Forhåbentlig er det blandt andet succes og en god mavefornemmelse, vi alle sidder med, efter at statsministeren mandag klokken 17.30 igen tonede frem på tv-skærmen for at give en status på landets tilstand. Selv om ingen i disse tider kan sidde med armene langt oppe over hovedet, med årets skæveste smil og være en humørbombe, er der dog noget positivt, vi kan tage med i takt med, at påskedagene nærmer sig med hastige skridt. Danmark kan nemlig være på vej mod at blive åbnet stille og roligt op igen, når vi kommer om på den anden side af påskeferien, lød det forsigtigt fra Mette Frederiksen. Når det er sagt, er det ikke mærkeligt, at statsministeren samtidig slår fast, at en genåbning vil kræve, at vi på alle måder holder fast i den fornuftige opførsel, som langt de flest på flotteste vis har leveret de seneste uger. Så der er vel bare at gentage følgende, selv om det i virkeligheden bør sidde lige så fast i alles bevidsthed som resultatet af regnestykket 2x3: Stå sammen ved at holde afstand. Tænk, hvis de seks små ord kan være med til at overbevise Mette Frederiksen om, at vi danskere faktisk er et folkefærd, der med fornuft og omtanke kan snuppe en af de store sejre sammen. Og lige nøjagtig i april 2020 vil det være en af de sejre, der for mange vil stå skarpest i erindringerne, hvis vi ved at være snusfornuftige kan få lov til at gå på arbejde og sende børnene i skole igen efter påske. Det vil nemlig være et stort skridt på vej mod det Danmark, vi kender bedst. Så lad os stå sammen ved at holde afstand - og lad os holde fast i den sunde fornuft. Så kan du og jeg være med i den gode stime og en del af et hold, der kan hjælpe med at gøre hele Danmark til en vinder.

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce