Annonce
Ringkøbing-Skjern

Dansk Folkeparti om skolestruktur: Vi er klar til at investere i vores skoler

Dansk Folkeparti er klar til at investere i kommunens mange skoler. Arkivfoto: Christian Baadsgaard
Annonce

Læserbrev: Der har i den sidste stykke tid i Dagbladet været skrevet en del om den kommende skolestruktur i Ringkøbing Skjern kommune.

Vi har i byrådet nedsat et udvalg, der skal grave ned i udfordringerne omkring vores skoler med faldende børnetal og vores store geografisk afstande. Et emne, der fylder rigtig meget på vores skoler.

Derfor er det også rigtig glædelig, at man i Dagbladet kan læse, at viceborgmester Søren Elbæk (S) er klar over skolernes betydning for vores landsbyer. Man kan dog blive lidt forvirret over Socialdemokraternes paradigmeskifte, som viceborgmesteren selv kalder det, da det kun er cirka tre uger, siden formanden for skolestrukturudvalget Trine Ørskov (S) udtalte, at hun tror, at der vil ske skolelukninger.


Vi har i DF hele tiden sagt, at så længe der er opbakning fra både forældre og skolebestyrelsen, vil vi i DF ikke være med til skolelukninger.

Jørgen Byskov, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti


Dansk Folkeparti (DF) har hele tiden været og er stadig imod skolelukninger. Skolen i en landsby er ikke kun et sted, hvor vi anbringer vores børn fra kl 8 - 15, hvor de får lært at skrive, regne og læse.

Skolerne er også i høj grad et samlingspunkt for hele byen. Skolerne har kæmpe betydning for, at det er attraktivt at flytte til byen. Skolen er med til at holde huspriserne oppe.

Vi er derimod klar til at investere i vores skoler, for hvis skolen lukker, hvad så med den lille købmand, de små erhvervsdrivende, ja det hele hænger sammen.

Vi har i DF hele tiden sagt, at så længe der er opbakning fra både forældre og skolebestyrelsen, vil vi i DF ikke være med til skolelukninger.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce