Annonce
Videbæk

Danmarks næst-billigste hus er til salg i Ringkøbing-Skjern

Boligen på Skjernvej 53 i Trøstrup. Foto: Home Ringkøbing-Skjern.
Et af Danmarks tre billigske huse netop nu ligger på Skjernvej ikke langt fra Videbæk.

Videbæk: Hvis du går og drømmer om at købe et hus, behøver du ikke nødvendigvis at ruinere dig selv eller tage et kæmpestort millionlån i banken.

I hvert fald er det på det danske boligmarked muligt at blive husejer for langt mindre summer, end du sikkert tror - nogle steder kan du nemlig slippe med at smide et femcifret beløb for et nyt hybel. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Det er tilfældet for to af de tre huse, der lige nu er landets allerbilligste villaer udbudt til salg. Her behøver du ikke at have en bugnende formue for at være med - til gengæld kræver husene dog en kærlig hånd af den helt store slags.

Annonce

Danmarks tre billigste huse

Gl Grænse Vej, Roager:

Det findes ikke billigere lige nu end den her murstensvilla i Roager syd for Ribe. Det 80 kvadratmeter store sønderjyske hus kan erhverves for en kvadratmeterpris på lige over 1.100 kroner.

Her har du muligheden for at bruge dine handy man-evner eller måske rive ned og bygget nyt.

Boligen er fra 1945 og ligger på en 1.470 kvadratmeter stor grund omgivet af marker.

Udbudspris: 95.000 kroner.

Se boligen her: boliga.dk/bolig/1591433

Skjernvej 53, Trøstrup:

Du slipper også med under 100.000 kroner i den lille landsby Trøstrup - ikke langt fra Videbæk.

Det 85 kvadratmeter store hus er i kategorien: Et projekt for gør-det-selv-folket, og ligger på en lidt over 2.200 kvadratmeter stor grund i landlige omgivelser.

Du kan du købe hele baduljen til en kvadratmeterpris på lige omkring 1.100 kroner. Det skriver Boliga.dk.

Udbudspris: 98.000 kroner

Se boligen her: boliga.dk/bolig/1511053 Skovbyvej 74, Skovby:

Godt nok skal man give mere end et femcifret beløb for den her bindingsværksvilla, der ligger i Skovby på Sydals ikke langt fra havet - men det er stadig et af landets billigste huse til salg i øjeblikket.

Det 81 kvadratmeter store hus er et stråtækt håndværkertilbud bygget i slutningen af 1700-tallet.

En potentiel køber skal da heller ikke slippe mere end godt 1.350 kroner pr. kvadratmeter - og så får man en have med terrasse og udhus med i købet.

Udbudspris: 110.000 kroner.

Se boligen her: boliga.dk/bolig/1107369

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Kvinder: Gå hjem og hold fri resten af året

Læserbrev: Danske mænd får i gennemsnit 15 procent mere end deres kvindelige kolleger. Det er sådan cirka halvanden månedsløn. Så hvis kvinder og mænd skal have lige løn for lige arbejde, skal kvinderne have sidste arbejdsdag den 13. november og først møde op igen til januar. I 1976 fik Danmark lov om ligeløn. Det er 43 år siden, men målet er ikke nået endnu. Skal vi for alvor gøre noget ved det, så skal der ny lovgivning til. Ellers har ligelønnen meget lange udsigter. Det vil være absurd, hvis vores børns eller børnebørns generationer på arbejdsmarkedet skal arve uligelønnen. I England har de fået en lov, der pålægger arbejdspladser med flere end 250 ansatte at offentliggøre seks bestemte nøgletal for de ansatte kvinders og mænds løn – herunder forskellen på dem. Derudover skal virksomhederne forklare, hvorfor der er forskel, og hvad man vil gøre for at nedbringe den. Det kunne jeg godt tænke mig at se her også. Det ville være relativt nemt at starte med at stille krav om offentlige, kønsopdelte lønstatistikker. Barselsorloven er et andet område, som vil kunne sætte fart på udligningen. Far skal mere hjem på barsel – og mor tidligere tilbage på job. I både Sverige og Norge tager mere end dobbelt så mange fædre barselsorlov. I denne sammenhæng er det derfor positivt, at et EU-direktiv om øremærket barsel til mænd skal være implementeret herhjemme senest i 2022. Det, at tale åbent om løn på arbejdspladserne, vil også være med til at fremme vilkårene for at få ligeløn. Det er hverken forbudt eller farligt at tale om, hvad man hver især får i løn, så tag snakken med dine kolleger. Lige løn for lige arbejde er et fair krav at stille. Vil du have flere argumenter til ligelønssnakken, så følg med på Kvindernes Sidste Arbejdsdag på facebook.

Annonce