Annonce
VM HÅNDBOLD

Danmark vil gå benhårdt efter bronzen - Line Haugsted vil i hvert fald ikke hjem uden en medalje

Line Haugsted spillede endnu en fejende flot landskamp, og nu er hun 10 procent opsat på at vinde søndagens bronzekamp. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Søndag eftermiddag spiller Danmark bronzekamp ved VM-slutrunden, og det er på ingen måde en kamp, som bare skal overstås.

Line Haugsted var en af Danmarks absolut bedste spillere i VM-semifinalen mod Frankrig, og hu var naturligvis også rigtig træt af, at billetten til finalen glippede i en meget hektisk slutfase.

Hun tror dog ikke, at det bliver svært at sætte sig op til en kamp om bronze, selvom det havde været 1000 gange sjovere at spille finale.

- Det er stadig en kamp om en VM-medalje, og den medalje vil vi have med hjem. Det synes jeg, at vi har fortjent, for vi har spillet en flot turnering, sagde Line Haugsted, der udover en stor forsvarskamp også blev dansk topscorer med fem mål på lige så mange forsøg.

Annonce

- Men det er klart, at alle er langt nede lige nu. Vi må hjem og få det talt igennem, og så skal vi videre. Der er jo ikke tid til at ærgre sig ret længe.

Simone Petersen er heller ikke i tvivl om, at hun og holdkammeraterne har, hvad der skal til for at rejse sig efter den gigantiske skuffelse.

- Lige nu er alle kede af det og triste over, at vi ikke formår at lukke kampen. Vi stod til at kunne tage den her finalebillet. Vi matcher jo Frankrig, og jeg føler, at vi burde have vundet. Til sidst får de lov til at lave nogle af de indspil, som vi ellers havde rigtig godt fat i, og det er med til at afgøre det, vurderede Simone Petersen.

- Jesper (landstræner Jensen, red.) har lige sagt til os, at det er helt okay at være ked af det - og det er lig,e hvad jeg er.

For alt i verden

Althea Reinhardt er heller ikke i tvivl om, at alt nok skal blive sat ind i bestræbelserne på at vinde bronzekampen søndag eftermiddag.

- Vi ønskede for alt i verden at stå i den finale, så det fylder selvfølgelig alt lige nu, men vi skal hurtigst muligt have hanket op i os selv. Det er jeg sikker på, at vi er i stand.

Reinhardt blev igen kåret til kampens spiller, og det var noget af en kamp at komme igennem for den dygtige målvogter, der i kampens indledning fik en bold lige i smasken.

- Det gjorde virkelig ondt, men heldigvis har vi en dygtig sundhedsstab på vores hold, som lige fik mig tjekket godt igennem. Alt var fint, men det er aldrig rart at blive ramt i hovedet, men jeg er sikker på, at hun ikke gjorde det med vilje.


Annonce
Hvide Sande For abonnenter

PFOS-sagen: Forsyningsdirektør overrasket over giftstof i Atlantic Sapphire-vandet

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Nye græsgange: Skjern Håndbold skal sælge tidligere anfører Bjarte Myrhols produkt

Navne For abonnenter

En advarsel fra kroppen gjorde udfaldet: Kirkegårdsleder i Ringkøbing takker af efter 48 år

Skjern

Lokal fagforenings-krig fortsætter: Lauge Bonde slæbes i Arbejdsretten

Hvide Sande

Lalandia rydder op efter blæsevejr: - Plastik og  byggeaffald kan komme alle steder fra, men vi tager hånd om det

Hård kritik af besparelser i Rigspolitiet: - Det giver flere ulykker og dræbte

Skjern For abonnenter

Farmor var kogekone i Sædding Forsamlingshus, og far har drevet flere restauranter: Mads Bøndergaard har altid vidst, han skulle være kok

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Leder

Dagbladet mener: Mere end svært at se logikken i lukningen af akutklinikken

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Sport

Pyt med landskamp på tv: 100 tilskuere valgte at se håndbold live i Rækker Mølle

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Erhvervsnavne: Nyt gulvfirma, nyt transportfirma og seks andre nye selskaber

Ringkøbing-Skjern

Se, om du er med på listen: Her er de 50 mest populære navne i kommunen

Annonce