Sport

Danmark tabte knebent til Sverige i Futsal

Futsal: Op mod 300 tilskuere fulgte det danske landsholds første kamp ved de nordiske mesterskaber i Futsal i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter tirsdag aften.

Danmark fik en frygtelig start. Der var kun spillet omkring 15 sekunder, da Sverige bragte sig foran 1-0 på lynhurtigt kontraløb. Efter ti minutter blev det 2-0 på en frisparkskombination.

Men Danmark kom stærkt tilbage i første halvleg. Inden de 20 effektive spilleminutter var afviklet, bragte Danmark sig foran 3-2. Første mål direkte på frispark, så med en meget fiks scoring i kontraløb, og kort efter blev en fejl i Sveriges opspil straffet lynhurtigt med målet til 3-2.

I anden halvleg var svenskerne dog bedst, og Sverige endte med at vinde kampen 7-6.

Kampen blev afviklet i opskruet tempo. Der var mange tekniske lækkerier fra begge hold, og tilskuerne følte sig rigtigt godt underholdt. Danmarks næste kamp er torsdag aften klokken 19. Der er gratis entré til alle kampene.

Håndbold: Skjern Håndbold spillede årets bedste kamp i U18 drenge 1. division, da de tirsdag spillede hjemme mod HF Mors.

- Vi tabte 28-24 efter en fantastisk præstation. Vi førte 14-12 ved pausen, og 12 minutter før tid førte vi 19-17. HF Mors er et af Danmarks fire bedste hold i årgangen, og de indrømmede efter kampen, at det var første gang, de var presset så hårdt i en kamp, som de var mod os, fortalte Skjerns træner Allan P. Sørensen.

Han havde ros til alle sine spillere, og Mads Mortensen fik ekstra ros for en fin kamp i målet.

- Vi gjorde, hvad vi kunne, men i slutfasen blev vi trætte, og vi fik nogle kendelser mod os. Men alt i alt fantastisk, sagde Allan P. Sørensen.

For Skjern Håndbold scorede Magnus Kronborg 10, Rasmus Meyer 7, Tobias Vils 6 og Viktor Bergholt 1 mål.

Håndbold: Ringkøbing Håndbolds damer er gået lidt i stå i jyllandsserien. Efter en flot start på sæsonen har Ringkøbing 2 nu kun vundet en af de sidste fem kampe, efter de tirsdag tabte hjemme mod IK Søndermark med 24-19.

- Men Søndermarken er nu også gode. De har i hvert fald krammet på os. Vi kan ikke rigtig styre deres meget store og skudstærke bagspillere. Vi mangler lidt fysik at stå imod med, fortalte træner Claus Dybdahl.

Ringkøbing var på et tidspunkt bagud med hele ti mål, men det lykkedes altså at begrænset nederlaget til fem mål.

0/0
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Aalborg var bedre end Skjern i alle spillets faser

Annonce
Annonce
Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Fodbold For abonnenter

10 ting vi lærte af superligaen

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF