Annonce
Danmark

Efter islandsk nederlag: Danmark er ude af EM

Hans Lindberg og Rasmus Lauge under EM kampen mellem Island-Ungarn i Malmø Arena i Malmø, onsdag den 15. januar 2020. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Danmark er ude af EM.

Det står klart, efter Islands nederlag til Ungarn.

Det sidste spinkle EM-håb for Danmark var, at Island skulle slå Ungarn i aftenens kamp, og herefter skulle Danmark slå Rusland.

Men kampen mellem Island og Ungarn er netop slut med en sejr til Ungarn på 24-18, og det betyder, at Danmark ikke længere kan gå videre til mellemrunden i EM.

Danmarks kamp mod Rusland, der spilles klokken 20.30, er altså uden betydning for det danske herrelandshold.

De danske håndboldherrer er både forsvarende VM- og OL-mestre, men en medalje ved EM blev det ikke til i denne omgang.

Danmark møder Rusland i den sidste kamp i gruppespillet; men det er en ligegyldig EM-kamp for fyldte tribuner, hvor ingen af holdene har en fremtid i denne turnering.

Island var allerede klar til mellemrunden inden onsdagens kamp mod Ungarn, men islændingene kunne med en sejr over Ungarn have taget to point med videre til den fase af turneringen.

Af samme grund havde Island på forhånd varslet, at kampen mod Ungarn var yderst vigtig. Men sådan gik det ikke.

Island er trods nederlaget fortsat videre. Men Danmark kan ikke længere avancere fra gruppespillet.

Med sejren over Island er Ungarn videre til mellemrunden med to point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce