Hvide Sande

Dagli' Brugsen i Holmsland skal have ny uddeler

Dagli' Brugsen i Kloster skal igen på udkig efter ny uddeler. Foto: Jørgen Kirk

Uddeler Claus Schildt har fundet nye græsgange og forlader butikken ved udgangen af februar efter 10 måneder.

Kloster: I april sidste år fik Dagli' Brugsen Holmsland ny uddeler. Den nye mand i spidsen for butikken blev Claus Schildt, tidligere souschef i Superbrugsen i Vinderup, som tog over fra Kirstine Aarup, der havde 40 års erfaring fra brugsen.

Nu skal butikken have ny uddeler igen. Brugsuddeler Claus Schildt har valgt andre græsgange og indgav tirsdag sin opsigelse hos brugsen.Selv begrunder Claus Schildt sit farvel til Holmsland brugsforening med en ny jobmulighed.

"Beslutningen er udelukkende taget, fordi jeg har fået mulighed for at få en butik, som jeg allerede har været i spil til to gange før. Denne chance/tilbud kunne jeg ikke sige nej til", skriver Claus Schildt i en facebook-opdatering på Dagli' Brugsen Holmlands facebookprofil og tilføjer over telefonen:

- Jeg har fået en uddelerstilling i Dagli' Brugsen i Bøvlingbjerg. Jeg har været i spil til butikken to gange før, hvor jeg har sagt nej. Nu har jeg søgt stillingen igen og fået den tilbudt, siger Claus Schildt.

Han afviser at uddybe, hvorfor han efter blot 10 måneder som uddeler hos Dagli' Brugsen i Holmsland har valgt at søge en matchende stilling hos Dagli' Brugsen i Bøvling. Han opfordrer i stedet de handlende i brugsen til selv at opsøge ham for en forklaring. I beskeden på Dagli' Brugsens facebook-profil skriver han: "Jeg har nydt hver eneste dag i Dagli'Brugsen Holmsland, og jeg ved, jeg kommer til at savne jer som kunder, og de medarbejdere og bestyrelse, som hver eneste dag har ydet deres bedste for at give mig de bedste arbejdsforhold. Jeg glæder mig til de sidste dage med jer alle, og jeg håber, at I fortsat vil bakke op om jeres Dagli'Brugsen, så I kan fortsætte med at handle lokalt".

Claus Schildt har sidste arbejdsdag i Dagli' Brugsen i Holmsland 28. februar.

- Vi ønsker ham held og lykke i sit nye job, og så skal vi ud og finde en ny uddeler, siger formand for bestyrelsen i Dagli' Brugsen Holmsland, Esther Larsen.

Brugsen har altså ikke en afløser på hånden og skal derfor igennem en traditionel jobsøgningsproces, forklarer Esther Larsen.

0/0
Annonce
Samlerne For abonnenter

Cola-Kenneths afhængighed blev til en hobby: Samler på colaer, du aldrig har hørt om

Annonce
Annonce
112

Brandvæsenet måtte rykke ud: Grill-aske hældt ud i knastør natur

112

Uheld i påsketrafikken: Tre kørt til observation

Kultur

Vores Smag: Bondegårdsæg med smag af vestkysten

Hvide Sande

Nyt spisested: Så er der tapas på tallerkenen

Hvide Sande

Lokal i kunstnerboligen: - Jeg har indset, at jeg må tage væk for at kunne lege

Hvide Sande

Hvide Sande Havn leverer nyt millionoverskud

Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost

112

Vidner søges: Tre nødblus sendte helikopter i luften