Annonce
Ringkøbing-Skjern

Dagens coronatal: Tre smittede

Dagens coronatal fra Statens Seruminstitut viser, at yderligere tre personer fra Ringkøbing-Skjern Kommune er smittet med Covid-19. Dermed har 600 af kommunens borgere været smittet. Arkivfoto: Jens Thaysen
Dagens coronatal dækker over en 30 timers periode på grund af teknisk vedligehold på Statens Seruminstitut fredag. Alligevel er smittetallet kun tre. Siden epidemien startede har der været 600 smittede fra Ringkøbing Skjern Kommune
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Der er kun fundet tre personer med corona i Ringkøbing-Skjern Kommune indenfor de seneste 30 timer. Igår var tallet på ni personer, selv om der kun var tal for 18 timer på grund af teknisk vedligehold hos Statens Seruminstitut (SSI).

I den seneste uge har tallene ligget mellem 0 og ni smittede per dag. I løbet af de sidste syv dag er der fundet 31 personer med Covid-19 ud af 12.747 testede. Det giver en positivprocent på 0,24.

Siden SSI begyndte at opgøre antallet af smittede har der været 600 smittede her i kommunen.

På landsplan er der fundet 2.115 nye smittede, mens tallet for i går var 1.603. Det skal dog sammenholdes med, at det er for en længere periode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Vi blev færre vestjyder i 2020: Faldet i befolkningstallet tog for alvor fart i corona-året

Annonce