Annonce
Ringkøbing-Skjern

Dagens coronatal: Smittetallet i Ringkøbing-Skjern er det laveste siden målingerne begyndte

Grafik: Cecilie Thusing Nielsen
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Mellem tirsdag og onsdag har kun én borger i Ringkøbing-Skjern Kommune fået et positiv-svar på sin PCR-coronatest.

Dermed er kun seks personer i kommunen blevet testet positive de seneste syv dage, hvilket giver en incidens på 10,6 smittede pr. 100.000 borgere på en uge.

Det er det absolut laveste incidenstal, der er målt i kommunen på noget tidspunkt, siden de kommunale opgørelser begyndte at blive offentliggjort i efteråret.

Da det så værst ud i begyndelsen af november, lå incidenstallet så højt som 178,7 smittede per 100.000 borgere i Ringkøbing-Skjern, da der var blevet fundet 105 covid-19-ramte borgere på en uge.

Med incidenstallet på 10,6 ligger Ringkøbing-Skjern et godt stykke under bekymringsgrænsen på 20, og kommunen ligger på en 11. plads i landet over kommuner med færrest smittede på en uge.

På landsplan er der det seneste døgn fundet 414 nye smittede. Tallene i denne opgørelse medregner kun PCB-test og altså ikke hurtigtest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Bent giver butiksruderne en gratis omgang: Vi har ikke været så hårdt ramt af coronanedlukningen som de handlende

Debat

Kære borgmester: Jeg savner stadig svar

Skjern

Skjern får sin egen tv-kanal: Underholdningsshow, natur, kultur og butikker skal fylde sendefladen

Skjern For abonnenter

Vestjylland skulle være Henris ferieflirt: Nu er han Skjern-mand og starter en lokal tv-kanal

Ringkøbing

Byens ældste dametøjsbutik er klar efter corona-pause: Nu håber vi bare, at folk ikke har brugt alle deres penge på nettet

Annonce