Annonce
Skjern

Dagens coronatal: Smittekurven tager får et lille nøk opad i Ringkøbing-Skjern

Grafik: Cecilie Thusing Nielsen

Ringkøbing-Skjern: Ugen begyndte rigtig godt i Ringkøbing-Skjern med flere dage i træk med kun én smittet om dagen.

Op mod weekenden blev glansbilledet dog lidt krøllet i kanten, for mellem torsdag og fredag blev tre smittetilfælde fundet ved PCR-test og mellem fredag og lørdag var der to, der modtog positivt svar på deres covid-19-test.

Dermed er der stigning i smitten i Ringkøbing-Skjern, om end den er lille. De fem tilfælde på to dage betyder også, at incidenstallet for Ringkøbing-Skjern stiger en smule. Onsdag var det tal helt nede at ramme 10,6 smittede pr. 100.000 borgere i kommunen på syv dage, hvilket er rekordlavt for Ringkøbing-Skjern.

Efter smittefundene fredag og lørdag er incidensen nu på 15,9 og på vej op mod bekymringsgrænsen på 20 smittede pr. 100.000 borgere på en uge.

Der er dog stadig langt op til, da det så værst ud i kommunen, hvor incidenstallet lå på 178,7 i begyndelsen af november.

Der må i gennemsnit kun findes lidt over halvanden smittet om dagen, hvis Ringkøbing-Skjern skal holde sig under bekymringsgrænsen.

På landsplan blev der mellem fredag og lørdag registreret 464 nye covid-19-tilfælde med PCR-test.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold

Anders Eggert fejrede mål-jubilæum: Det skete selvfølgelig med et mål på straffekast

Skjern

Falsk coronalyntest lammer Finderup Efterskole: 60 elever sendt hjem i isolation

Hvide Sande

Oprydning og jagten på en halv million plastik-dimser: - Vi kunne godt pege fingre, men det får vi ikke en ren strand af

Annonce