Annonce
Skjern

Da Aage forsvandt

Rækker Mølle: Fredag 7. februar mødes man igen i Minihøjskolen i Rækker Mølle. Som alle de andre gange i denne højskolesæson forventer udvalget, at salen bliver fuld. Denne gang skal man høre om "Da Aage forsvandt".

Rita Knudsen kommer og fortæller om Aage, der blev ramt af Alzheimer. "Da Aage forsvandt" er først og fremmest en personlig beretning om livet som nær pårørende til et menneske med Alzheimer, på godt og ondt.

Alle er velkomne i Minihøjskolen på Rækker Mølle skolen kl. 9.30 til 11.30. Undervejs i fortællingen bliver der en pause, hvor man kan nyde sin medbragte kaffe. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Annonce