Annonce
Ringkøbing-Skjern

Døgnrapporten: Spritkørsel, gadeuorden og skældsord mod politiet

Politifolkene ville ikke finde sig i at blive kaldt "Fuckin' idioter" af en 21-årig fra Borris, så han fik en bøde. Arkivfoto.

RINGKØBING-SKJERN: Spritkørsel, gadeuorden og uforskammet opførsel over for politiet står på døgnrapporten fra Midt- og Vestjyllands Politi for fredag aften og natten til lørdag.

Først stoppede politiet klokken 20.40 rutinemæssigt en 22-årig mand fra Spjald på Nygade i Videbæk. Et pust i alkometret gav udslag, så ny sigtet manden for spritkørsel.

Klokken 23.30 blev politiet kaldt til Bredgade i Lem, hvor en herre på 72 var blevet smidt ud af værtshuset Østre Gasværk, og nu stod på fortovet og gav lyd fra sig. Politiet bad ham forlade stedet i god ro og orden, men det ville han ikke rette sig efter, og så fik han stukket et bødeforlæg ud, hvilket havde en dæmpende effekt på hans opførsel.

Klokken 4.40 var den gal igen med temperamentet. Denne gang foregik det i Mellemgade i Skjern, hvor politiet stoppede en knallert med en ulovlig passager på bagsædet, hvilket blev takseret til en bøde for overtrædelse af færdselsloven.

Det ville manden - en 21-årig fra Borris - ikke finde sig i, og i sin ophidselse kaldte han blandt andet politifolkene for "Fuckin' idioter". Det ville politifolkene til gengæld ikke finde sig i, så det blev takseret til nok en bøde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Danmark

Få overblikket: Det kæmper borgmestrene om i slag om milliarder

Annonce