Annonce
Ringkøbing-Skjern

Døgnrapporten: Spritkørsel, gadeuorden og skældsord mod politiet

Politifolkene ville ikke finde sig i at blive kaldt "Fuckin' idioter" af en 21-årig fra Borris, så han fik en bøde. Arkivfoto.
Annonce

RINGKØBING-SKJERN: Spritkørsel, gadeuorden og uforskammet opførsel over for politiet står på døgnrapporten fra Midt- og Vestjyllands Politi for fredag aften og natten til lørdag.

Først stoppede politiet klokken 20.40 rutinemæssigt en 22-årig mand fra Spjald på Nygade i Videbæk. Et pust i alkometret gav udslag, så ny sigtet manden for spritkørsel.

Klokken 23.30 blev politiet kaldt til Bredgade i Lem, hvor en herre på 72 var blevet smidt ud af værtshuset Østre Gasværk, og nu stod på fortovet og gav lyd fra sig. Politiet bad ham forlade stedet i god ro og orden, men det ville han ikke rette sig efter, og så fik han stukket et bødeforlæg ud, hvilket havde en dæmpende effekt på hans opførsel.

Klokken 4.40 var den gal igen med temperamentet. Denne gang foregik det i Mellemgade i Skjern, hvor politiet stoppede en knallert med en ulovlig passager på bagsædet, hvilket blev takseret til en bøde for overtrædelse af færdselsloven.

Det ville manden - en 21-årig fra Borris - ikke finde sig i, og i sin ophidselse kaldte han blandt andet politifolkene for "Fuckin' idioter". Det ville politifolkene til gengæld ikke finde sig i, så det blev takseret til nok en bøde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

Udsigt til coronabenspænd: Fjelstervang vil overvære det sidste slag om skolerne

Annonce