Annonce
112

Dødsulykke i Norge: Mand kom fra Ulfborg

Familien til Verner Sørensen afventer nu politiets rapporter fra Norge. Man håber, at rapporterne kan kaste lys over, hvorfor en så erfaren motorcyklist kunne køre galt med så tragisk en udgang. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
En ferie endte tragisk for den 69-årige Verner Sørensen.
Annonce

Ulfborg: En ferie med tre andre personer fik den værst tænkelige udgang for en 69-årig mand fra Ulfborg.

Det var Verner Sørensen, der tidligere på måneden omkom på en motorcykeltur i Norge. Det bekræfter hans familie over for Dagbladet.

Verner Sørensen var gennem mange år kendt fra MC-miljøet i Holstebro, Ulfborg og omegn, hvor han har arrangeret både løb og ture. Senest var den erfarne motorcyklist engageret i motorcykel-køreklubben MC Gammel Nok i Holstebro.

Han omkom, da han kørte af vejen og videre ind i et fjeld den 15. juli. Ulykken skete i det sydlige Norge, i Marnadal vest for Kristiansand.

BT.dk skrev i mandags om dødsulykken, og siden har norsk politi frigivet navnet.

- Motorcyklen er kommet ud i et sving og kørt af vejen og ind i et fjeld. Han blev dræbt på stedet, har Morten Eriksen fra Agder Politidistrikt tidligere fortalt til B.T.

Alle pårørende er nu orienteret om dødsfaldet, og det er derfor, norsk politi ventede en uge med at offentliggøre navnet.

Verner Sørensen bisættes fra Holstebro Kirke tirsdag den 30. juli, fremgår det af en dødsannonce i dagens avis.

Annonce

Forfærdeligt

Af datteren Liselotte Hummelshøj Sørensen beskrives faren som en mand med et godt humør.

- Det er ganske forfærdeligt. Han var en eminent kører, som alle mc-kørere så op til, så det er slet ikke til at forstå, siger Liselotte Hummelshøj Sørensen, der sammen med resten af familien nu afventer de norske rapporter, som måske kan kaste mere lys over årsagen til den tragiske ulykke.

- Han var en mand med et godt humør, et positivt og meget næstekærligt livssyn, og et ukueligt livsmod, tilføjer hun.

Verner Sørensens bisættelsen kommer da også til at afspejle hans gode humør samt interessen for motorcykler.

"Vi vil gerne mindes far som den mand, han var og er. I er derfor meget velkomne til at møde op i andet end sort tøj, og I er meget velkomne til også at mindes fars gode humør," skriver datteren i en invitation på MC Gammel Noks facebookside.

Derudover vil der efter bisættelsen være kortegekørsel, hvor rustvognen ikke er en bil, men en motorcykel-rustvogn, og alle er velkomne til at deltage, skriver hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Smittetallet stiger endnu en gang: Ni er testet positive ud af knap 1500 testede i august

Annonce