Annonce
Ringkøbing-Skjern

Cykelstier indviet: Nu kan der cykles på asfalt hele fjorden rundt - næsten

Nu kan man hoppe på cyklen og komme en tur rundt om fjorden, for der er nu cykelsti på det meste af strækningen. Kun 10 kilometer mangler at blive asfalteret. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

RINGKØBING-SKJERN: Coronaen har sat en kæp i cykelhjulet for den store indvielse af tre nye cykelsti-strækninger rundt om Ringkøbing Fjord, men alligevel så er cykelstien nu klar til brug. Teknik- og miljøudvalgetys formand, John G. Christensen (S) håber, at mange vil benytte sig af og få glæde af de nye strækninger.

- Man har jo hele tiden kunnet komme fjorden rundt - også på cykel. Men der har været et stort ønske om et samlet cykelsti-system, der danner en rute fjorden rundt. Nu har vi den - næsten, og forhåbentlig betyder det, at endnu flere turister og lokale vil hoppe på cyklen og komme ud i naturen, siger John G. Christensen i en pressemeddelelse.

Ud over strækningen fra Sdr. Bork mod Nr. Nebel bliver der også indviet et stykke cykelsti langs Vesterlundvej ved Nymindegab, ligesom en knap tre kilometer lang strækning af cykelstien langs Houvig Klitvej nu er færdig.

- Det betyder, at vi reelt har bygget cykelsti hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord, når man ser bort fra, at der er en strækning på cirka 10 kilometer på Holmsland Klit, hvor der er grussti i stedet for asfalteret cykelsti, fortæller Michael Steen Vejrup, civilingeniør på vejanlæg i Ringkøbing-Skjern Kommune og tilføjer, at der dog stadig mangler et stykke ved Stauning Havn ud mod Skjern Å.

Byrådet sat penge af til asfalteringen af de 10 kilometer, og det forventes færdig om et år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavlere sværtet uden grund: Statens Seruminstitut sendte ikke spørgeskema til avlernes e-bokse

Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Hvide Sande

Smitte på minkfarm nær Søndervig: Stribe af farme fra Vonå til slusen i Hvide Sande falder inden for døds-zonen

Annonce