Annonce
Skjern

Cowboys, egyptiske faraoer og naturvidenskabsfolk overtog Faster Skole

I løbet af emneugen har 0., 1. og 2. klasse været et smut i det vilde vest, hvor de har indøvet et westernshow med sang og dans. Privatfoto

Faster: Cowboys på heste, egyptiske faraoer og skarpe naturvidenskabsfolk har i hele uge 5 været statistisk overrepræsenteret på Faster Skole. Her har skemaet stået på emneuge, og hele herligheden kulminerede torsdag aften med en skolefest for alle skolens elever og forældre. I løbet af emneugen har 0., 1. og 2. klasse været et smut i det vilde vest, hvor de har indøvet et westernshow med sang og dans. De har også nået at lave sig hver sin hest og en masse fine cowboyaktiviteter og spil, som de brugte til det store cowboykidsshow torsdag aften.

Mens de yngste elever har orienteret sig mod vest har 3. og 4. klasse været en tur sydpå ved de egyptiske pyramider. Her har de dykket ned i den egyptiske historie, skrevet med hieroglyffer, støbt og malet smukke Tutankhamon-masker i gips.

5. og 6. klasse har ugen igennem haft den store naturfagsmaraton på programmet. I naturfagsmaraton har eleverne i grupper fået forskellige naturvidenskabelige opgave, de skal løse. Klasserne skal tirsdag 4. februar dyste mod andre 5. og 6. klasser til Naturfagsmaraton i Borris Hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce