Annonce
Erhverv

Coronavirus: Butikker i Ringkøbing åbner fælles webshop fredag

- Det er vigtigere end nogensinde før, at man handler hos de lokale handlende enten på nettet eller i de fysiske butikker, siger Jacob Muldkjær Rasmussen. Fra Fredag er der en ny mulghed for at gøre det let i Ringkøbing. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Fra i morgen fredag bliver det muligt at bestille varer med gratis udbringning fra en fælles webshop for butikkerne i Ringkøbing - også butikker uden egen webshop.

Ringkøbing: Medlemmerne af Ringkøbing Handelsforening åbner fredag en ny fælles webshop. Den skal styrke den lokale nethandel. Butikker, der ikke har egen webshop, har nu også mulighed for at komme med.

- Der er tale om en gratis service til vores medlemmer samtidigt med, at webshoppen kobles sammen med vores gratis leveringsservice, så de varer der købes på shoppen, leveres direkte til kunden, fortæller købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen.

Den nye webshop bliver let at bruge for kunderne.

- Kunden bestiller via en formular på ringkoebing.dk/shop, butikken modtager ordren på mail og sender betalingsinformation til kunden, der for eksempel kan betale med Mobilepay. Når betalingen er bekræftet, kan forretningen selv levere varen eller benytte sig af vores gratis leveringsservice, fortæller Jacob Muldkjær Rasmussen.

Den nye webshop er en kraftig opfordring til kunderne om at handle lokalt.

- De lokale handlende er dem, der er med til at kitte vores lokalsamfund sammen i dagligdagen. Både med omsætning og med arbejdspladser. Hvad ville et foreningsliv være uden de sponsorkroner, de lokale handlende hvert år, giver til det frivillige foreningsarbejde. Derfor er det vigtigere end nogensinde før, at man handler hos de lokale handlende enten på nettet eller i de fysiske butikker, slår Jacob Muldkjær Rasmussen fast.

Annonce
Jacob Muldkjær Rasmussen sidder på hjemmekontoret og arbejder med den nye fælles webshop for butikkerne i Ringkøbing. Privatfoto

Kan bruges efter coronakrisen

- Der er mange kunder, der har efterspurgt en ordning som den her, der gør det let for både kunder og butikker, så vi vil helt sikkert kunne bruge noget af konceptet, når coronakrisen er ovre. Men i første omgang gælder det naturligvis om at stimulere salget her og nu. Derfor er jeg også glad for, at vi har kunnet få det stablet på benene ret hurtigt, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce