Annonce
Sport

Coronasmittet hos kommende modstander: RIF-sportschef er ikke nervøs - tværtimod

RIF kan i den grad bruge en sejr, hvis en nedrykning ikke skal blive en realitet. Slagelse er to pladser og fem point foran RIF. Foto: Mads Dalegaard
Annonce

RIF: En spiller hos lørdagens modstander, Slagelse, er blevet testet positiv for smitte med coronavirussen covid-19.

Det skriver Sjællandske.

Den endnu unavngivne spiller var ifølge mediet ikke en del af holdets trup, der i weekenden slog Næsby, men spilleren har trænet sammen med resten af holdet, der derfor er blevet testet.

Der var ifølge Sjællandskes seneste artikel endnu ikke kommet svar på coronatestene mandag eftermiddag.

Det var dog ikke noget, RIF-sportschef Jens Nielsen vidste så meget om tirsdag ved middagstid.

- Jeg kan bare se, at hele truppen er blevet testet, og det er også den fremgangsmåde, vi er blevet enige om i 2. divisionsgruppen. Det er helt efter bogen, og det er jeg helt tryg ved, siger Jens Nielsen.

Annonce

Det mest sikre hold

Han forventer derfor, at Slagelse stadig vil tage i mod Ringkøbing IF søndag til den fjerde runde i nedrykningsspillet.

Han mindes, at divisionsforeningen tidligere har aflyst kampe, fordi en halv trup har været lagt ned med maveinfektion eller influenza. Der er dog intet, der på nuværende tidspunkt tyder på, at det skulle blive tilfældet her.

- Normalt er det sådan, at det hører ind under almindelig sygdom, og så forsøger man at gennemføre, siger Jens Nielsen, der understreger, at hverken han eller spillerne er bekymrede over at skulle tørne sammen med Slagelse-spillerne:

- Jeg ved jo, at de bliver testede, så dem, vi eventuelt skal møde, er nogle, der allerede er testede. Måske er de endnu sikrere, end vi selv er. Der er jo ikke nogen af os, der er testede.

Spillerne og folkene omkring truppen blev ifølge Sjællandske testet lørdag aften. Der kan normalt gå op til 72 timer, før man får svar på sin test. Sundhed.dk skriver dog, at der i øjeblikket kan være længere ventetid på testresultalet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce