Annonce
Læserbrev

Coronaen, miljøet og de lukkede genbrugspladser

Annonce

Lædserbrev: Regeringen og folketinget har truffet nogle særdeles gode og relevante beslutninger for at beskytte det danske samfund og i særdeleshed ældre borgere og borgere med kroniske lidelser og nedsat immunforsvar.

Der er en enkelt beslutning, som vist er truffet af kommunerne, der undrer.

Vi skal passe på vores borgere, men så vidt jeg har forstået, skal vi også passe på vores klima og miljø.

Genbrugspladserne er lukket i naturens rige, hvor vi skal genbruge mest muligt og opdele vores affald på genbrugspladsen, heldigvis er renovationen fortsat.

Når man nu ikke kan komme af med de ting, man normalt afleverer på genbrugspladsen, hvad gør man så?

Skraldespanden er der stadig. Så i stedet for turen til genbrugspladsen kan det gå hen og blive den kortere tur til skraldespanden. Så tror jeg, der vil ske det, at borgerne lægger glas, dåser, papir, pap, plastik, haveaffald, og det, man i øvrigt afleverer på genbrugspladsen, i skraldespanden i stedet.

Genbrugspladsen er en stor udendørs åben plads, hvor den menneskelige kommunikation er særdeles minimal og på det nærmeste ikke eksisterende.

Nogle steder er genbrugspladserne lukket for den almindelige borger. Andre steder åben for den almindelige borger – i hvert fald i Silkeborg. Det er godt for borgerne og klimaet / miljøet i Silkeborg.

Nu er der jo kommunalt ansatte på arbejde på genbrugspladsen, så har jeg da endnu sværere ved at forstå, hvorfor den almindelige borger ikke kan komme ind. Det kunne jo løses ved, at der maksimalt måtte være 10 biler ad gangen.

Haveaffald. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Annonce