Annonce
Hvide Sande

Corona udskyder messe: Linda er nødt til at slå et mindre brød op

21-årige Linda Kjeldsen er uddannet hos Hvide Sande Bageri, hvor hun nu er fastansat. Arkivfoto: Johan Gadegaard
På grund af frygt for spredning af corona-smitte er Foodexpo udsat, og det ærgrer Linda Katrine Holst Kjeldsen fra Hvide Sande Bageri, da hun skulle have kæmpet om at blive Danmarks bedste bager på den store fødevaremesse i Herning.

Hvide Sande: I disse tider, hvor der er frygt for spredning af corona-smitte, går det ikke an at samle 25.000 fagfolk til en messe, og derfor er Foodexpo udsat.

Det ærgrer Linda Kjeldsen, for som nyuddannet bager hos Hvide Sande Bageri var hun udtaget til at deltage i en DM-konkurrence i forbindelse med Nordens største fødemesse 23. marts i Messecenter Herning.

- Jeg har jo sat mine weekender af til træning, så jeg bare skulle toppe dér, men det kommer jeg så ikke til alligevel, siger Linda Kjeldsen.

I midten af januar blev den 21-årige vestjyde for andet år i træk kåret som landets bedste bager ved DM i Skills, der er en konkurrence for unge mennesker på erhvervsuddannelser, og hun har set frem til at være aktiv deltager på Foodexpo:

- Nu har jeg stoppet al træning, for jeg vil ikke træne til en konkurrence, som jeg ikke ved, hvornår bliver afholdt, tilføjer Linda Kjeldsen, der i august sidste år deltog i WorldSkills 2019 i den russiske by Kazan.

Annonce

550 udstillere er klar

Omkring 550 udstillere har meldt deres ankomst på Foodexpo, og ledelsen i Messecenter Herning er nu i gang med planlægning af en ny dato.

- Det skal give mening at ændre termin for en messe 14 dage før åbning, og en ændring involverer mange interessenter - i dette tilfælde messens samarbejdspartnere, 550 udstillere og en lang række fagkonkurrencer og mesterskaber. Derfor er vi meget taknemmelige for, at vores beslutning om udsættelsen sker med enstemmig opbakning fra alle brancheforeninger og -organisationer og klare, anerkendende tilkendegivelser fra de udstillere, vi indtil nu har nået at tale med, efter beslutningen er truffet, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Georg Sørensen fastslår videre, at 'arbejdet med at finde et nyt tidspunkt har sammen med de individuelle vurderinger af marts måneds øvrige arrangementer højeste prioritet.'

Foodexpo arrangeres af Messecenter Herning i samarbejde med 13 førende brancheforeninger, der repræsenterer såvel udstillere som besøgende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

Annonce