Annonce
Tarm

Corona-stilhed på campingpladsen skal ikke hindre stedets udvikling

Campingpladsens indehaver, Henrik Sørensen har renoveret en hytte, og det er med genbrugte eller bæredygtige byggematerialer. Det er med til at tiltrække de yngre kunder. Foto: Christian Baadsgaard
Ejeren af Tarm Camping ser muligheder i en ny kundegruppe af unge og miljøbevidste gæster. Derfor bliver tiden også brugt på at udvikle campingpladsen, selvom der er meget stille nu.

TARM: Situationen ville Henrik Sørensen helst have været foruden.

Mens sæsonen går i gang på Tarm Camping, har han modtaget flere aflysninger. Lige nu ved lystfiskerne ikke, om der bliver premiere på Skjern Å laksen som vanligt den 16. april, og derfor har lystfiskerne strøget deres bookinger. Fastliggere har meldt fra, for de er bange for smitte og for om de overhovedet kan beholde deres job.

Altså er der nok grund til pessimisme, men det ligger ikke til Henrik Sørensen.

- Vi må hele tiden holde snuden i sporet og holde fast i det, der er planlagt. Vi kan ikke regne med at der er andre, der kommer og ordner det for os, siger Henrik Sørensen.

Salget af campingvogne er højt, og Henrik Sørensen vurderer, at der nok vil være mange, som ikke rejser udenlands til sommer ovenpå coronaen. Derfor kan der være gode forretningsmuligheder for campingpladsen i den kommende sæson, og derfor fortsætter Henrik Sørensen også på sine udviklingsprojekter.

Annonce

Bæredygtig byggeri

En af dem ligger på pladsen i form af en hytte. Den er blevet renoveret, men det der er særligt ved den er, at det er lavet af materialer som på den ene eller anden måde er genbrug eller bæredygtig anvendelse.

Træet, som den er beklædt med, er gamle træer fra pladsen, som Henrik Sørensen selv har savet op. Indvendig er den beklædt med fejlproducerede trælåger fra en fabrik, og gulvet er fra en gammel gymnastiksal. Der er nemlig interesse for at holde ferie under primitive former. Nogle går hele vejen og tager en shelter ude i en skov, men der er også den store mellemgruppe som gerne vil lave mad over bål – men alligevel gerne vil have en god seng at sove i. Det er en gruppe, som campingpladsen skal arbejde på at tiltrække.

- Yngre mennesker er meget miljøbevidste, men de vil også gerne have, at tingene står klar til dem og er lette at gå til, forklarer Henrik Sørensen.

Han regner på at kundegruppen bliver endnu større, hvis Nationalpark Skjern Å kommer. Det vil skabe større interesse for området fra vandrere, cyklister og folk, der generelt gerne vil opleve naturen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Muligt hævntogt: Kvinde fik smadret sin bil

112

Mand gik amok med økse i privat have

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

112

Narkokøb endte med en på låget

Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce