Annonce
Vestjylland

Kaffeladen klar igen efter dyr nedlukning

Kaffeladen måtte sidste uge lukke ned på grund af en coronasmittet ansat. Nu åbner cafeen igen. Foto: Lars Rask Vendelbjerg
Annonce

Holstebro: Mandag i sidste uge blev Kaffeladen på Store Torv i Holstebro lukket ned. En ansat var dokumenteret smittet, og da medarbejderen havde været i kontakt med de andre ansatte, krævede myndighederne, at stedet først kunne åbne igen, når alle ansatte var testet negativt ad to omgange.

- Alle andre er blevet testet, og alle tests er negative. Den ansatte, der blev smittet, har det efter situationen godt og har ikke de store symptomer, siger Henrik Sylvester Stolenberg, bestyrer i cafeen.

Caféen åbner nu igen tirsdag den 4. august klokken ni. Men det har været en dyr nedlukning i højsæsonen for cafeen:

- Det har kostet os i omegnen af 200.000 kroner at have lukket den her uge. Jeg ved stadig ikke, om vi kan få nogen former for erstatning. Det er vi ved at undersøge, siger han og tilføjer om nedlukningen:

- Det har selvfølgelig været træls, for det er en af de bedste uger, vi har måttet lukke ned i. Men vi følger retningslinjerne, siger Henrik Sylvester Stoltenberg.

Cafeen har nu sat ekstra informationer, afstandsskilte og har været i gang med en større rengøring af cafeen, så man nu er klar til genåbningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Debat

Problemulve har helt frit spil blandt husdyr

Annonce