Annonce
Ringkøbing Håndbold

Corona-sæson forlænger karrieren: Nu vil Michelle Brandstrup alligevel skyde Ringkøbing op i ligaen

Ringkøbing Håndbold fik i sidste sæson ikke chancen for at rykke op i ligaen, selvom de med andenpladsen i 1. division lå på en playoffplads. Coronaen afkortede nemlig sæsonen. - Jeg tror på, at vi var rykket op, hvis vi havde spillet sæsonen færdig,, siger Michelle Brandstrup. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Michelle Brandstrup afblæser sandsynligvis sit karrierestop. For med en ufuldstændig sæson, der blev forpurret af corona-nedlukningen, fik hun ikke den afsked med håndbolden og Ringkøbing, hun havde håbet på.
Annonce

RINGKØBING: Karrierestoppet var meldt ud allerede i januar. Den sjette sæson i Ringkøbing Håndbold skulle være den sidste. Alligevel var Michelle Brandstrup på træningsbanen, da Ringkøbing Håndbold havde første træning onsdag.

For nu satser både spiller og klub på, at Michelle Brandstrup kan sende klubben i den syvende himmel med en oprykning i hendes syvende sæson. Begge parter tror på, det kan lykkes for dem at blive enige om en ny kontrakt.

Michelle Brandstrup vil gerne hjælpe klubben, der ikke har fundet en erstatning i den usikre coronaperiode. Og selv manglede hun en ordentlig afslutning på karrieren, efter corona afbrød dansk håndbold. En tirsdag var hun til træning, og så var der bare ikke mere håndbold, efter corona førte til en lukning af de danske haller. Den karriereafslutning vil hun gerne ændre.

Træningsopstarten onsdag var derfor særlig.

- Det var megafedt. Det plejer at være godt, men her var det ekstragodt, tror jeg. Vi har haft nogle frivillige træninger over sommeren, hvor jeg også har været her, og derfor kan jeg også mærke, at jeg håber, vi kan lave en løsning. For når jeg ikke rigtig fik håndbolden mentalt afsluttet på grund af corona, gibber det lidt ekstra. Jeg føler, at jeg ikke fik det afsluttet helt, siger Michelle Brandstrup.

Annonce

Knæ trives i 1. division

Højrebacken har boet i Ringkøbing, men er nu flyttet hjem til Aarhus. Det giver nogle praktiske udfordringer, som parterne skal mødes om at løse. Men samtidig har hun sit halvtidsjob i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, og det vil stadig passe godt ind med håndbolden, mener bagspilleren.

Hun runder 33 år til september. Og kroppen er på nogle måder ramt af en længere håndboldkarriere. På den anden side har hendes højre knæ, der har været ramt af flere skader, ikke haft det bedre, end det havde i sidste sæson.


Jeg tror, vi har gode chancer for at rykke op. Det er mit inderste ønske. Hvis min hjælp kan bidrage til, vi rykker op, er historien helt vellykket.

Michelle Brandstrup


Derfor er det også vigtigt for Michelle Brandstrup, at det ikke er en ligasæson, hun går ind til, hvis hun bliver enig med Ringkøbing.

I 1. division falder kampene nemlig mere jævnt, hvor det i ligaen kan være to eller tre kampe på en uge og så en længere pause. Det er ikke så godt for knæet, har hun erfaret.

- Mit højre knæ kan være med i 1. division, uden jeg har ondt hver evig eneste dag. Jeg har ikke mit bagerste korsbånd, jeg har slidgigt og bruskskader og alt muligt. Der er belastningen bare supermeget hårdere i ligaen. Det er lettere at balancere i 1. division, siger Michelle Brandstrup.

Annonce

Oprykning skal krone karrieren

Både hun og Ringkøbing Håndbold satser på og tror på en aftale for den 1. divisionssæson, der begynder i september. Begge har de et mål om, at Michelle Brandstrup skal afslutte karrieren med en oprykning til ligaen.

- Jeg tror, vi har gode chancer for at rykke op. Det er mit inderste ønske. Hvis min hjælp kan bidrage til, vi rykker op, er historien helt vellykket, siger bagspilleren.

- Vi går og snakker om, om vi ikke skal slutte af med at hæve pokalen. Michelle er bare en klassespiller – specielt i 1. division. Hun har rutinen, har prøvet at spille i ligaen i mange år, og hun er venstrehåndet. Venstrehåndsspillere er der heller ikke mange af. Så hun vil være en stor styrkelse af holdet, siger Lars Buhl, der er formand og sportslig ansvarlig i Ringkøbing Håndbold.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Butikker slog dørene op efter 67 dages nedlukning: - Jeg har virkelig glædet mig til den her dag

Annonce