Annonce
Læserbrev

Corona og Kåre Mølbak!

Læserbrev: Det var med forbløffelse, at jeg læse interwievet med Kåre Mølbak fra Statens Serum Institut (SSI) i Politiken. Hr. Mølbak er uenig med WHO om den såkaldte ”Test og Isoler” strategi, som WHO anbefaler.

Det er den såkaldte ” Koreanerstrategi ”. Mølbak mener, at vi alle skal smittes, men i langsomt tempo så vore hospitaler kan følge med. Endvidere at WHO siger at man skal inddæmme smitten.

Det er børnelærdom for grisedyrlæger, at skal grisene slippe nogenlunde igennem et virusudbrud, drejer det sig i princippet om at nedbringe mængden af virus omkring grisene. Det kan man gøre ved at fjerne nogle grise fra stalden/besætningen. Man kan stoppe med at tilføre nye modtagelige grise til afsnittet osv.

Koreanerstrategien går i al sin smukke enkelhed ud på at reducere virus i samfundet og så ellers holde mængden af cirkulerende virus så lavt som muligt – indtil man har en vaccine klar, til sygdommen måske blusser op igen.

Kåre Mølbak siger, at det er epidemiens lov, at vi alle før eller siden skal smittes med Covid-19. Ja selvfølgelig bliver vi alle smittet før eller siden, men hvis man er vaccineret, er man vel ligeglad med at blive smittet.

Man mener fra SSI, at det er bedre, at vi får smittet et menneske med Covid-19, end at vi forsøger ved Koreanerstrategien at trække den dertil, hvor vi har en vaccine. Så længe man orker/gider at køre en effektiv Koreanerstrategi, får vi IKKE en fase 2 !!

Situationen nu svarer til, at en uforberedt tennisspiller får smashed en bold i synet. Kommer der en fase to, vil spilleren være velforberedt og i balance med den bedste ketcher, der kan skaffes !

Jeg forstår godt, at man i Danmark er tydeligt forvirrede vedr. Covid-19 og skal lige gøre opmærksom på, at vi er i 2020 og ikke 1920!!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

Annonce