Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona: Meny, Spar og Min Købmand tilbyder at bringe varer ud

Meny, Spar og Min Købmand tilbyder landsdækkende vareudbringning mens coronakrisen står på. Pressefoto
Købmænd fra Meny, Spar og Min Købmand er gået sammen om at handle på vegne af deres kunder og levere varerne til døren. Den nye hurtige service, der skal hjælpe danskerne under coronakrisen, hedder "Vi handler for dig".

Ringkøbing-Skjern: Det skal være nemmere at handle under coronakrisen. Derfor har kæderne Meny, Spar og Min Købmand oprettet et kundecenter til danskerne, hvor de hurtigt kan ringe ind, bestille deres varer og få dem leveret af deres lokale supermarked.

“Vi handler for dig” er en ny platform, som er en særlig løsning oprettet i forlængelse af tiltagene i Danmark under coronakrisen, og den vigtigste funktion er, at hjælpe danskerne til en nemmere hverdag, imens det står på.

- Vi tror at der i den kommende periode vil være flere kunder som efterspørger levering af dagligvarer. Derfor er vi glad for den nye service med landsdækkende levering, siger Købmand Thomas Hansen, Meny i Søndervig.

Annonce

Ring og bestil dine varer

Circa 250 lokale supermarkeder tilbyder vareudbringning i hele landet. Platformen er lavet i samarbejde med RelationMedia, som håndterer et kundecenter, som tager imod alle opkald og bestillinger på 70 70 20 35.

Derefter bliver ordren sendt ud til den lokale købmand, som pakker varerne og sørger for, at de er klar til chaufføren, der leverer ordren til kunden.

- Det vigtigste for os har været, at det er en løsning, som er nem at gå til for vores kunder. Vi tror, at mange kunder som normalt sætter pris på at komme i butikken og have personlig kontakt, sætter pris på en løsning, hvor man kan ringe ind og føre en samtale med et levende menneske. Det er den form for personlig kontakt, service og nærhed vi praktiserer i vores butikker og som “Vi handler for dig” også står for, siger Kenneth Holmen Pedersen, kædedirektør i Meny.

Mange af Meny, Spar og Min Købmands supermarkeder tilbyder allerede vareudbringning lokalt, men efterspørgslen på levering af dagligvarer er steget meget hurtigt i løbet af de sidste tre uger og har skabt et akut behov for flere leveringsmuligheder af dagligvarer inden for en kort tidsfrist.

Levering koster 49 kr. uanset hvor meget, man bestiller. Betaling sker via Mobilepay. Leveringsgebyret går ubeskåret til RelationMedias chauffører og medarbejdere på kundecenteret.

Kom gerne til købmanden

- Vi er glad for at kunne hjælpe de kunder, som er i risikogruppen, eller de kunder, som bare gerne vil have varerne leveret lige nu. Men helt personligt håber jeg da, at mange af vores kunder vil tage turen til Søndervig og få en portion frisk havluft før eller efter indkøbsturen, siger Thomas Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce