Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-kortet: Hvide Sande og Tarm stempler ind med mange smittede

Sådan ser coronakortet ud for perioden 23. til den 29. marts. Der er konstateret 25 nye smittede. Ill.: Rksk
Kommunens statistik viser, at coronaen rammer bredt aldersmæssigt, men det er dog borgere mellem 31 og 50 år, der står for 10 af de i alt 25 smittede.

Ringkøbing-Skjern: 25 Ringkøbing-Skjern-borgere er i perioden 23. til 29. marts konstateret coronasmittede – og det er en stor stigning i forhold til de foregående syv dage. Her var tallet kun på 15.

Samtidig har coronaen rykket sig geografisk, viser et kort over antal smittede i kommunens forskellige skoledistrikter.

I forrige periode var distrikt Hvide Sande, der dækker hele Holmsland Klit, helt fri for nye tilfælde, men nu stempler området ind med fem nye.

Spjald var den store synder sidst med seks nye tilfælde, men senest er der blot konstateret to nye smittede.

Til gengæld slår Tarm-området voldsomt ud. Her går man fra nul smittede til hele seks nye tilfælde.

Coronasmitte aldersfordeling

Ringkøbing-Skjern opgør hver uge, hvor nye smittede bor og aldersfordelingen. Tallene er hentet fra perioden 23.-29. marts. I alt blev der konstateret 25 tilfælde i perioden ved PCR-test og lyntest.

0-10 år: 3

11-20 år: 4

21-30 år: 2

31-40 år: 6

41-50 år: 4

51-60 år: 3

61-70 år: 2

71-80 år: 1

81-90 år: 0

over 90 år: 0

Derpå følger distrikterne Ringkøbing med tre tilfælde, Kirkeskolen i Skjern med to, Amagerskolen i Skjern med to, Spjald med to, og Lem, Rækker Mølle, Stauning og Ådum hver med én smittet.

Annonce

Smittefrie

Samtidig kan der lettes på hatten for de distrikter, hvor folk for anden uge i træk undgår coronaen. Det drejer sig om Holmsland, Bork, Hee, Højmark, Videbæk Vorgod-Barde, Fjelstervang, Nr. Vium-Troldhede, Faster og Borris.

Kommunens statistik viser, at coronaen rammer bredt aldersmæssigt, men det er dog borgere mellem 31 og 50 år, der står for 10 af de i alt 25 smittede.

Der er smittede i alle aldersgrupper – undtagen gruppen af 80-årige og derover. Det kan meget vel være vaccinationen af de allerældste, der nu slår igennem statistisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Da sygehuset i Ringkøbing med 260 ansatte blev renoveret for 19 millioner, SodaStream indgik sponsoraftale med fodboldstjernen Preben Elkjær og andre glimt fra Gamle Dage

Annonce